KIFF 2011: логічне доповнення `100 днів літа` - презентація виставки SUN
Фото www.sungiosun.it

KIFF 2011: логічне доповнення `100 днів літа` - презентація виставки SUN

У рамках проведення `Київського Міжнародного Меблевого Форуму 2011` та другої спеціалізованої виставки нових тенденцій життя і відпочинку за містом `100 Днів Літа. OUTDOOR `, пройшла презентація італійської виставки SUN - Міжнародного салону екстер`єру.

29 виставка SUN пройде з 20 по 22 жовтня в 16 павільйонах на 120 тис. квадратних метрах ярмаркового центру міста Rimini Fiera в Італії.
На виставці буде представлено меблі для екстер`єрів, підлогові покриття для екстер`єрів, навіси, самонесучі конструкції, тенти, лежаки, а також кухні під відкритим небом, басейни та огорожі. Вся ця гамма пропозицій спрямована на створення комфортних умов, щоб люди добре себе почували під відкритим небом.

Також директор виставки, Серджо Россі, представив конкурс `SUN.LAB`, який спрямований на залучення молодих проектувальників і дизайнерів до 35 років. Тема робіт для конкурсу задається організаторами виставки. Проект-переможець представляється на спеціальній виставковому майданчику в наступному році.

У рамках розширення SUN, організатори виставки прагнуть збільшити не тільки відвідуваність іноземних відвідувачів, але й частку зарубіжних участників.

Захід був організований Київським Міжнародним Контрактовим Ярмарком в Міжнародному виставковому центрі `КиївЕкспоПлаза` (м. Київ, вул. Салютна, 2б).
Ідентифікатор: 8631