У Києві відбулося відкриття Меблевого Форуму та Українських Днів Дизайну
Олена Сердюк для BAU.ua

У Києві відбулося відкриття Меблевого Форуму та Українських Днів Дизайну

9 березня 2011 відбулося відкриття виставок - 8 міжнародного форуму виробників і постачальників меблів `Київський Міжнародний Меблевий Форум 2011` та 18 міжнародної виставки матеріалів для виробництва, декору та оздоблення меблів, фурнітури, механізмів і комплектуючих `MTKT Innovation 2011`, а також ключової події цього року - `Українських Днів Дизайну`.

На урочистому відкритті організатори виставки, Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок, відзначили, що в цьому році меблевий форум зайняв 4 павільйони Міжнародного виставкового центру `КиївЕкспоПлаза` (м. Київ, вул. Салютна, 2б), і це склало більше 30 тис. квадратних метрів, а також охопив все місто Київ у рамках заходу `Дизайн в місті`.

У виставкових павільйонах представлено меблі та комплектуючі українських виробників, а також виробників з Італії, Німеччини, Румунії, Туреччини та інших зарубіжних країн. Закордонне участь складає приблизно 40%. Слід зазначити, що Румунські та Італійські компанії представлені окремими експозиціями.

Виставкові дні також наповнені різними заходами: конференції, семінари, майстер-класи, презентації, конкурси в різних аспектах виробництва меблів і формування інтер`єрів та ін.
Ідентифікатор: 8624