Кабмін виділив на доступне житло 150 млн. грн.

Кабмін виділив на доступне житло 150 млн. грн.

Кабінет Міністрів України виділив на програму доступне житло 150 млн. грн. Про це йдеться в Постанові Кабміну N 200, яке опубліковано на урядовому сайті.

У постанові йдеться `Передати бюджетні призначення, передбачені Міністерству фінансів (загальнодержавні видатки) за загальним фондом державного бюджету за програмою 351 109-XX-XX Показати телефон3511090` Державні капітальні витрати, які розподіляються Кабінетом Міністрів України `, у сумі 150 000 млн. гривень Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства як відповідального виконавця з метою надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла `.

Цією ж постановою Прем`єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства погодити передачу бюджетних призначень з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету та затвердити у місячний термін використання коштів державного бюджету з метою надання державної підтримки для будівництва (придбання ) доступного житла за погодженням з Міністерством фінансів.

Міністерства фінансів у свою чергу зобов`язана визначити бюджетну програму і внести відповідні зміни до державного бюджету.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8621