Володимир Соха знову в п`ятірці найуспішніших топ-менеджерів України

Другий рік поспіль Володимир Соха, генеральний директор компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`, входить до першої п`ятірки кращих 300 ТОП-менеджерів України. Рейтинг складає журнал `Гвардія` в результаті всебічної оцінки керівників різних компаній.
Незважаючи на складну економічну ситуацію, яка відбилася також на будівельної індустрії, компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)` вдалося зберегти лідируючу позицію на ринку. Це стало можливим завдяки оптимізації всіх процесів у компанії, гнучкої цінової стратегії, постійному моніторингу споживчого попиту, глибокого аналізу ринку та об`єктивної оцінки ситуації в галузі менеджментом компанії.
Володимир Соха, генеральний директор компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Минулого року нам вдалося реструктуризувати свою роботу у всіх каналах збуту і зробити акцент на найбільш потенційних з них. Ця реорганізація зажадала істотних інвестицій людських ресурсів, а також перегляду брендової стратегії. Я радий, що за допомогою рейтингу журналу `Гвардія` наші зусилля отримали високу оцінку. За цією перемогою стоїть робота кожного співробітника компанії `.
Володимир Соха управляє компанією вже 13 років - з моменту її заснування. Генеральний директор `Хенкель Баутехнік (Україна)` - лауреат премії України в галузі науки і техніки, номінант рейтингів `Золота фортуна`, `Людина року`, `Кращі топ-менеджери України`, автор книг `Матеріали і технології в сучасному будівництві`, `Утеплення фасадів`.
Довідка про рейтинг:
Підводячи підсумки 2010 р., журнал `Гвардія` випустив номер `Гвардія керівники`, де був представлений рейтинг 300 найбільш успішних українських топ-менеджерів минулого року. У цілому була проведена комплексна оцінка 456 професійних керівників підприємств і компаній. Топ-менеджери були обрані на основі вивчення 36 різних галузей української економіки. Системний інтегрований підхід включав оцінку: конкурентоспроможності, економічної ефективності управління компанією, соціальної корпоративної відповідальності, партнерських взаємин компанії та ділової репутації самого керівника.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 8610