У березні пройде головна будівельна виставка Україна - INTERBUDEXPO 2011!
Фото КМКЯ

У березні пройде головна будівельна виставка Україна - INTERBUDEXPO 2011!

З 22 по 26 березня в Міжнародному виставковому центрі `КиївЕкспоПлаза` (вул. Салютна, 2б, м. Київ) пройде будівельна виставка `INTERBUDEXPO 2011`

INTERBUDEXPO - це понад 30 000 кв. м. сучасних будівельних матеріалів і технологій, більше 600 компаній-учасниць, понад 40 000 цільових відвідувачів.

Виставка INTERBUDEXPO - найбільший галузевий бізнес-форум, протягом багатьох років проходить у березні в столиці України. Будучи прогресивним оновленням відомою і популярною виставки `Будівництво та архітектура`, проект InterbudExpo щороку дивує своєю масштабністю, різноманіттям ідей і несподіванкою реалізації.
Все різноманіття будівельної галузі - від оздоблювальних матеріалів до технологій виробництва, від архітектурної ідеї до кінцевої реалізації об`єктів - буде представлено одночасно у восьми основних розділах INTERBUDEXPO 2011.
Таке об`єднання та взаємодія кількох спеціалізованих експозицій - ефективне рішення для відвідує даний форум численної аудиторії професіоналів будівельної та професіоналів будівельної сфери, архітекторів і дизайнерів.
Виставка INTERBUDEXPO представить ключові напрямки розвитку та передові досягнення вітчизняної та світової будівельної індустрії в області розробки і впровадження екологічних, енергоефективних та енергозберігаючих матеріалів і технологій, як пріоритетні завдання міжнародного спеціалізованого форуму.
Одна з яскравих особливостей виставки INTERBUDEXPO - багатогранність. Виробники, як зі світовими іменами, так і ті, які починають працювати на ринку, представляють на цьому комплексному багатоцільовий форумі найширшу палітру продукції і послуг.
Виставка INTERBUDEXPO 2011 - не тільки широко представить провідні світові і українські компанії і бренди, але і продемонструє останні досягнення у сфері виробництва і застосування будівельних матеріалів, а також розробки і впровадження сучасних технологій.
Форум INTERBUDEXPO офіційно визнаний всесвітньої асоціацією виставкової індустрії UFI.

Організатор виставки - ТОВ `Київський міжнародний контрактовий ярмарок`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8571