ТРЦ `SkyMall`повідомив про подію з гіпсовим стелею

ТРЦ `SkyMall`повідомив про подію з гіпсовим стелею

Сьогодні, 17 лютого, о 13.30 в будівлі ТРЦ `SkyMall` (Київ, пр. Г. Ватутіна, 2-Т) сталося пошкодження гіпсокартонних конструкцій стелі на 2-му поверсі, площею до 150 кв.м. Керівництво центру вкрай стурбоване цією подією і вживає всіх можливих заходів, щоб з`ясувати причини ситуації, що склалася і запобігти її повторення у майбутньому. Про це йдеться в офіційній заяві адміністрації ТЦ, текстом якого володіє BIZ.liga.net.

За даними адміністрації, це перше технічне пригода в ТРЦ, який з моменту відкриття відвідало вже більше 1 000 000 чоловік.

`В результаті події одна з відвідувачок центру отримала легкі тілесні ушкодження. Постраждалій була оперативно надана перша медична допомога. Фахівці бригади швидкої допомоги виробили огляд і встановили, що загрози для здоров`я дівчини немає`, - йдеться в повідомленні.

`Незалежно від причин інциденту, найголовніше зараз - це здоров`я та безпеку людей, - говорить Ганна Ястребова, директор з маркетингу ТРЦ` Skymall `. - Ми забезпечили всієї необхідної медичної допомогою постраждалу, вивели з будівлі людей і закрили ТРЦ, щоб точно встановити причини події. На даний момент ніщо не загрожує ні життя людей, ні обладнання орендарів ТРЦ. Ми відновимо роботу, коли впевнився, що ризику повторення цієї ситуації немає `.

Інженерна служба проводить роботи з оцінки збитків та оперативному відновленню пошкоджених конструкцій. Всі процедури і процеси в ТРЦ відповідають технічним державним нормам і вимогам, підкреслюють в адміністрації.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8550