Уряд виділяє 10 млрд гривень на дороги Євро

Уряд виділяє 10 млрд гривень на дороги Євро

У 2011 році Уряд виділить 10 мільярдів гривень на розвиток автомобільних доріг України. Про це на нараді щодо програми будівництва автошляхів поточного року заявив Прем‘єр-міністр України Микола Азаров.

`Нам потрібно на всі ці об’єкти 10 мільярдів гривень. Міністерство фінансів разом з Укравтодором та Нацагентством з питань підготовки та проведення Євро-2012 - відкривайте фінансування і приступайте до виконання робіт`, - доручив Микола Азаров. Він додав, що в першу чергу повинні будуватися та реконструюватися дороги, які необхідні в рамках підготовки України до Євро-2012.

Також Глава Уряду доручив Міністерству фінансів забезпечити своєчасне фінансування Укравтодору, щоб протягом найближчих двох тижнів корпорація розпочала роботи. `Щоб ніяких затримок не було. Всі інші об’єкти будемо розглядати послідовно, як будуть з’являтися ресурси`, - наголосив Прем‘єр-міністр.

Окрім того, Микола Азаров зазначив, що він загалом задоволений якістю та темпами робіт з реконструкції та будівництва доріг, мостів та шляхопроводів, які реалізує сьогодні Укравтодор.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8521