Чаша стадіону у Львові готова на 65%
Фото www.areny.lviv.ua

Чаша стадіону у Львові готова на 65%

Чаша львівської євроарени готова на 65%, а загально-будівельні роботи по стадіону виконані на 48%. Про це йшлося в ході інспекції об’єктів Євро-2012 у Львові, що 7 лютого здійснили голова Львівської облдержадімністрації Михайло Цимбалюк, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич та мер міста Лева Андрій Садовий.

Як повідомили у ДП `Дирекція з будівництва об’єктів до Євро 2012 у м. Львові`, керівники міста та області відзначили позитивну динаміку у будівництві стадіону та висловили задоволення з приводу темпів будівництва стадіон. Вони також запевнили, що відкриття євроарени відбудеться згідно графіку.

Крім того, високопосадовці пообіцяли підтримку у вирішенні проблемних питань з відведення земельних ділянок для перспективної розбудови аеропорту та вирішення питань інфраструктури навколо нового стадіону.

В свою чергу директор компанії `Альтком` Василь Огородник заявив, що найбільші будівельні роботи на арені повністю завершені. `На даному етапі посиленими темпами ведеться устрій інфраструктури майбутнього стадіону, зокрема активно будуються під’їзні дороги зі східного боку. Найближчим часом стартують і роботи з підготовки території до укладання газону. Вже наступного тижня ми плануємо розпочати видалення грунту`, – повідомив Василь Огородник.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8515