`Хенкель Баутехнік (Україна)`: кожному українцеві теплий будинок

16 грудня 2010 компанія `Хенкель Баутехнік (Україна)` спільно з партнерами організувала та провела перший семінар `Підходи до реалізації проектів з термомодернізації житлових будівель`. У заході брали участь експерти даної області, представники компаній, журналісти спеціалізованих та бізнес ЗМІ. Таким чином, основні гравці будівельного ринку об`єднали свої зусилля, щоб закласти фундамент для вирішення проблем: як будівельної галузі, так і кожного будинку.

На семінарі спікери докладно розкривали актуальні теми, присвячені енергоефективності житлових будівель і всієї системи енергозабезпечення. Зокрема, доповідачі детально зупинилися на наступних пунктах:

- Помилки при виборі систем утеплення будівель. Які сучасні системи існують на даний момент. Короткий огляд системи скріпленої зовнішньої теплоізоляції будівель та споруд Ceresit.

- Оцінка та нормативні заходи з підвищення енергоефективності індивідуальних теплових пунктів та систем опалення.

- Експрес оцінка технічного оснащення системи гарячого водопостачання та особливості забезпечення її енергоефективності. Поетапна термомодернізація будівель.

Євген Климентійович Карапузов, заступник генерального директора з технічних питань компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Наша компанія вже не перший рік глибоко і всебічно працює над втіленням можливих шляхів вирішення актуальних проблем галузі. Наприклад, цього року завдяки нашій ініціативі та активній участі у розробці, з`явилася нова професія - `монтажник систем утеплення будівель`. Але ми не плануємо зупинятися на досягнутому і будемо надалі продовжувати активно використовувати як високий науковий потенціал співробітників, так і успішний європейський досвід `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 8363