Березові діжки для соління грибів на 10 л

Немає в наявності
Продавець: Изба
Березові діжки для соління грибів на 10 л
для тих, хто знає толк в російській кухні, само собою зрозуміло, що для домашніх заготовок краще використовувати дерев'яні діжки. У виробництві діжок для соління застосовують дуб, кедр, липу, осику, березу. Переваг у тари з натурального дерева дуже багато. Дерево має антисептичні та антибактеріальні властивості, містить натуральні консервуючі речовини, які покращують смак та продовжують термін зберігання заготовок, а також сприяють кисломолочному бродінню. Безумовно, це повинно бути екологічно чиста сировина, безпечне для здоров'я людини.
У старовину на Русі кожна господиня мала кілька діжок для засолювання грибів, огірків чи капусти. Традиція використовувати в господарстві дерев'яний посуд збереглася і донині. Тепер Ви можете не тільки помилуватися на ці шедеври бондарного мистецтва, але й придбати їх.
Адже, солити в дерев'яній діжці рекомендовано, якщо Ви дбаєте про здорове харчування усієї своєї родини! Справа в тому, що при контакті продукту і тари протікають фізико-хімічні процеси, в результаті яких відбувається перетік речовин із стінки тари в продукт, а також ініціюються реакції синтезу нових речовин, істотно змінюють властивості заготовлюваного продукту. Велика частина заготовок містить активні кислоти, які витягують із стінок тари все корисне і все шкідливе, що в цих стінках є. Дерево також вступає в реакції з кислотами заготовок, різниця тільки в тому, що дерево - природний матеріал, він не містить токсичних речовин.
Технічні характеристики
Артикул48925
Оновлення: 29.02.2016
Додано: 13.10.2015
Ідентифікатор: 48925