Квартири в Каневі на Гагаріна 50

Об'єкт компанії Кремінь - центр

Квартири в Каневі на Гагаріна 50

Компанія “Кремінь-центр” пропонує вам придбати квартири підвищеної комфортності, у 30-ти квартирній новобудові на вул. Гагаріна 50, в затишному районі міста Канева з прекрасним краєвидом на р. Дніпро.
Трьохповерховий будинок складається з чотирьох секцій по три під’їзди в кожній. Житловий комплекс має внутрішнє подвір’я з дитячим майданчиком. Комплекс повністю забезпечений паркувальними місцями та гаражами. Теплозбереження будинку відповідає європейським нормам.

Кожний під’їзд обладнаний відео – домофоном та магнітним замком. У квартирах завершені загальні будівельні роботи встановлені металеві броньовані вхідні двері вікна з ПВХ профілю, заповнені енергозберігаючим склопакетом штукатурка стін цементна стяжка під чистову підлогу системи водопостачання з лічильниками і каналізації без обладнання електрозабезпечення з лічильником без кінцевих пристроїв розводка кабелів під сигналізацію індивідуальне теплопостачання з газовим котлом та батареями в розрахункову вартість не входять. Квартири у будинку мають приблизно однакове планування і діляться на два види:

2-кімнатні від 60 кв. м.
3-кімнатні від 90 кв. м.

Вартість від 7500грн./кв. м.

http://kremin-centr.com.ua/vsi/2-m-kaniv-vul-haharina-50

Оновлене: 21.11.2014
Додано: 21.11.2014
Ідентифікатор: 11250
Карта об'єктів компанії Кремінь - центр

Ще об'єкти

Квартири та нежитлові приміщення у Львові на Скорини 44 — Кремінь - центр
Квартири в Каневі на Гагаріна 50 — Кремінь - центр