Проект невеликого дачного будинку з мансардою

Об'єкт компанії Dom4m

Проект невеликого дачного будинку з мансардою

Вінні-Пух в піднесеному настрої прямував до симпатичного двоповерхового дачного будинку П'ятачка: поспілкуватися, перекусити, та й в цілому відмінно провести час.
- Тук-тук! - сказав Вінні у порога.
Двері відчинилися, і з неї виглянув завжди усміхнений П'ятачок.
- Вини, як я радий! Проходь! - привітав він одного.
Вини зайшов в будинок, і в першу чергу відвідав кухню, а саме холодильник, що стояв у кутку. Це місце в двоповерховому милому будиночку П'ятачка він вважав самим корисним і цікавим. Відкривши холодильник, Пух витягнув звідти більша не розпочату банку згущеного молока, взяв дерев'яну ложку, перемістився за стіл у вітальні і почав їсти.

- Вінні, я закінчив оформляти свою спальню на другому поверсі, - сказав Паць. - Не хочеш подивитися?
Пух пробурчав щось нерозбірливе, жадібно поглинаючи згущене молоко. П'ятачок до сих пір не міг звикнути до манерам Вінні, а тому просто залишив його наодинці з ласощами і відправився на другий поверх свого дачного будиночка.
Вінні, завершивши трапезу, приєднався до одного і поцікавився:
- П'ятачок, а у тебе є ще щось смачне?
- Ні, Вінні, ти все з'їв! Зараз у мене немає часу для поповнення запасів, тому що я займаюся своїм новим будинком, - відповів господарський П'ятачок.
Вінні розчаровано знизав плечима, спустився на перший поверх і попрямував до виходу. Коли він пішов, П'ятачок полегшено зітхнув і відімкнув потайну шафу в своїй спальні, щоб переконатися, що всі запаси солодощів в ньому цілі.

Реалізація об'єкта — 2021 рік
Додано: 27.01.2021
Ідентифікатор: 14299

Ще об'єкти

ПРОЕКТ СУЧАСНОГО ЄВРОПЕЙСЬКОГО БУДИНКИ з ГАРАЖЕМ І ДВОМА тераса 4M1463 — Dom4m
Милий будинок з балкончиками 4M3343 — Dom4m