Натяжні стелі

Об'єкт компанії Аста М

Натяжні стелі

Нас часто запитують.
З якої сировини, хто виробляє фактури для натяжних стель?
Ціни на виробництво і транспортування вже давно сформовані на світовому рівні. Полотно виробляється з імпортної сировини і ніяк не може мати вартість нижче ринкової.

 Ви купуєте фактуру з перевіреним часом якістю. Саме з цього багатьом так хочеться запропонувати інше полотно за вартістю MSD, в результаті поставляючи туби без логотипів, без штрих кодів або перекладені в брендованої упаковку рулони полотна.

Постачальники ще й можуть працювати з декількома заводами Китаю, а ось в прайсі ціна одна. За фактом не зрозуміло, що ти купуєш - "лівак" або оригінал.

Дізнатися докладніше про MSD ви можете тут, знайдіть виробників в своєму місті в розділі сайту замовити стелю.

Чжецзян MSD є мануфактурою виробів з ПВХ. Штаб-квартира компанії знаходиться в Гайнінген, провінція Чжецзян, з 2002 року. MSD славиться своїми досконалими продуктами, сучасним виробничим обладнанням, передовими інноваційними здібностями і потужними можливостями досліджень і розробок серед компаній однієї галузі. Основним продуктом компанії є розробка і виробництво фактур для натяжних стель з ПВХ, тканини з ПВХ-покриттям. В даний час MSD має 5 виробничих ліній тканин, 5 календарних машин, 9 виробничих ліній ламінування і нанесення покриттів. Ширина продукції MSD досягає найширшої в світі 5 метра.
Виробництво і монтаж натяжних стель.

Приймаємо замовлення Пн - Пт з 8 до 20
Сб з 9 до 15

Додано: 11.11.2019
Ідентифікатор: 13978

Ще об'єкти

Натяжні стелі — Аста М