ЖК Лісовий квартал

Об'єкт компанії Альянс Новобуд

ЖК Лісовий квартал

«Лісовий квартал» - сучасний житловий комплекс, де цінують комфорт, безпеку і здоров'я.

Знаходиться «Лісовий квартал» в кількох кілометрах від Києва, в самому центрі Броварів з розвиненою міською інфраструктурою, а зручна транспортна розв'язка дозволяє бути в Києві вже через 10-15 хвилин. Всього за кілька кроків від житлового комплексу - мальовничий сосновий бір, немов спеціально створений, щоб прокласти тут власну «стежку здоров'я» для ранкових пробіжок або прогулянок з дітьми.

Зручність розташування - тільки одна з переваг «Лісового кварталу».

Крім майже ідеальною для життя інфраструктури міста, він сам - простір гармонії. Починаючи з затишних закритих дворів і розташованого на території комплексу сучасного дитячого садка площею понад 2000 кв. м, просторих холів будинків і аж до вашої особистої квартири ... «Лісовий квартал» спроектований і побудований за найвищими вимогами до планувань, якістю обробки і матеріалами.

Все в «Лісовому кварталі» створено так, щоб ви відчували себе «як вдома» - безпечно, спокійно і затишно. Люди, які цінують комфорт, безпеку, свого часу і здоров'я, назвуть «Лісовий квартал» практично ідеальним житловим комплексом.

Одна з переваг «Лісового кварталу» - зручне розташування. Він знаходиться в декількох кілометрах від Києва, в центрі великого міста-супутника Бровари.

Жителям комплексу буквально рукою подати до магазинів, торгових і розважальних центрів, 10-15 хвилин на транспорті - до Києва, і лише кілька кроків пішки - до соснового бору, немов створеного, щоб прокласти тут «стежку здоров'я» для ранкових пробіжок або прогулянок з дітьми .

Житловий комплекс «Лісовий квартал» сам по собі являє гармонійний простір. Він включений в інфраструктуру міста, але максимально незалежний.

Сучасний дитячий сад площею понад 2000 кв. м знаходиться прямо на території комплексу. Затишні закриті дворики дають відчуття захищеності, а автономне опалення - впевненості та незалежності. Просторі холи будівель обіцяють комфорт, а будь-яка з квартир комплексу підкреслює відчуття, що «Лісовий квартал» - саме той вдало спланований, екологічно чистий і сучасний будинок, в якому хочеться жити.

Оновлене: 18.04.2017
Додано: 18.11.2014
Ідентифікатор: 11244
Карта об'єктів компанії Альянс Новобуд

Ще об'єкти

ЖК Зелений квартал — Альянс Новобуд
ЖК Лісовий квартал — Альянс Новобуд