Знижка 20% акцію завершено
Монтаж сонячної електростанції зі знижкою 20%
Сергій Бірюков
Сонячна електростанція на 20кВт

Монтаж сонячної електростанції зі знижкою 20%

Ексклюзивність компанії Eco-system досить очевидна, але все ж таки, слід розповісти вам про переваги оформлення заявок на монтаж сонячної електростанції у високий сезон саме в нашій компанії.
Самою важливішою перевагою є той факт, що Еко-систем — компанія повного циклу. Це означає, що в нашій компанії ви отримаєте можливість придбати звичайну сонячну батарею, або вторинні комплектуючі у вигляді елементів для кріплення, або нівертора, так і замовити повноцінний монтаж сонячної електростанції під ключ, з оформленням всієї необхідної документації в рамках пакету "зелений тариф" і наступним сервісним обслуговуванням станції, або збільшенням потужності.
У штаті компанії працюють виключно профільні спеціалісти, з допуском до високих робіт. Еко-систем є офіційним дистриб'ютором багатьох виробників продуктів, тому як сонячні батареї, так і комплектуючі є оригінальним продуктом іменитих заводів виробників, що забезпечує гарантійні зобов'язання від заводів-виробників.
Тепер, мабуть, про головне.
Еко-систем, є майже єдиною компанією, що готова запропонувати значну знижку як на продукцію, так і на монтажні роботи у період високого сезону, коли ступінь завантаження монтажних працівників є загально востребованим та високим. Як і висока ціна на продукцію у сезоні високого попиту, тому що літо — найактивніша фаза року, коли сонячні електростанції мають високий ККД.
Отримайте компетентну консультацію, отримавши можливість дзвонити 5 днів у неділю з 09:00 до 18:00.
Для цього достатньо звернутись за ☎ 09 та обов’язково напомнити про можливість надання пропозиції знижки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 95 480 XX XX +380 95 480 3580
Терміни проведення акції №15167: 07 липня — 31 серпня 2021