75 років заводу Layher (Німеччина)!
Олександр Стрижак
75 років заводу Layher / 2020 Стаття в журналі ScaffMag Логотипи компанії різних років.

75 років заводу Layher (Німеччина)!

Ювілей заводу Layher - виробника універсальних будівельних риштувань і систем доступу в будівництві та тимчасових конструкцій для подієвого сектора.

В цьому році виповнюється 75 років одній з кращих світових компаній-експонентів будівельних лісів. З огляду на все їх неймовірні досягнення, журнал ScaffMag за рік як ніхто інший ближче познайомився з Layher.
Від собору Святої Марії (Cathedral of Saint Mary) до “Квітки” національного парку Північний Шварцвальд (Northern Black Forest National Park), від електростанції Дувха (The Duvha Power Plant) до конструкції американських гірок Дуйсберг (Duisburg Rollercoaster) і всесвітньо відомої вежі Єлизавети (Elizabeth Tower), відомої як Біг-Бен (Big Ben), світ був благословенний досвідом Layher.

Шлях Лідера / Прокладаючи шлях

Wilhelm Layher GmbH & Co KG пояснив: «У цьому році ми можемо відзначити 75-річчя нашої компанії. Ми дуже цьому раді - і пишаємося цим. Але цей ювілей для Layher став можливий лише тому, що наші клієнти довіряють нам кожен день - в деяких випадках вже в третьому поколінні.

«Ми абсолютно свідомо вибрали для ювілею нашої компанії девіз« 75 років майбутнього ». Зрештою, наша орієнтація на майбутнє - один з ключових факторів успіху Layher. Проте, таке особлива подія, як 75-річчя компанії, природно, спонукає нас ненадовго зупинитися і разом відзначити цю віху в історії нашої компанії.

«Кожна людина день за днем ​​вносить свій внесок в успіх Layher на своєму робочому місці. Тому ми хотіли б подякувати вам від щирого серця за вашу величезну прихильність. За грамотне і сумлінну співпрацю. І за вашу відданість продукції Layher.

Керована мета.

Метою Layher завжди був успіх своїх клієнтів в тісній співпраці, а не в конкуренції з ними. Але немає ніяких сумнівів в тому, що їх інноваційні системні рішення є ключовим напрямком розробки продуктів. Візьмемо, наприклад, алюмінієву балку FlexBeam - після присудження французької премії за інновації «MAT D'OR» в категорії «Обладнання та інструменти» Layher FlexBeam також був ушанований нагороди «Інновація року» на щорічному балу Національна конфедерація доступу і будівельних лісів Великобританії (NASC) перед більш ніж 700 гостями.
Цей високоміцний додатковий компонент з висотою конструкції всього 28 см являє собою економічне і зручне у використанні системне рішення для підвісних, подпалубних і портальних будівельних риштувань.
Фахівці у сходах.

Layher також надає деякі додаткові частини до своєї всесвітньо затребуваної системи будівельних риштувань Allround і тому дають можливість використовувати швидкобудуюємі прольоти сходів. Ці інноваційні евакуаційні тимчасові сходи задовольняють всім законодавчим вимогам щодо ширини і несучої здатності, а також безпеки людей і матеріалів.

Компанія Layher, яка піклується про навколишнє середовище, ставить перед собою 10-річну мету з енергоефективності, яка передбачає зниження споживання енергії на 10% на одиницю продукції. Це також включає вибіркове планування виробництва для скорочення викидів CO2, вибір і придбання екологічно стійкої сировини - вибираються тільки ті постачальники, які мають сертифікати ISO. Використовується тільки обладнання найвищого класу енергоефективності, з технологіями і ефективними виробничими процесами, які забезпечують збереження ресурсів і, звичайно ж, високу якість продукції. Цей список можна продовжити.

Що ними рухає? Layher додає: «Інновації в продуктах і, в цілому, нові речі, які обнародувано як нами, так і нашими клієнтами по всьому світу - ми завжди в партнерстві з клієнтами і галуззю, тому що зведення будівельних риштувань є технічно складним і дуже креативним. Тому ми дуже цінуємо наші особисті зустрічі з нашими клієнтами, які є індивідуальними, корисними і, отже, забезпечують спільне прийняття найкращого рішення».

Вражаюча обізнаність.

Layher завжди діяв з усвідомленням та увагою до економічної і екологічної стійкості як в своїй продукції, так і в робочих процесах. Що стосується соціальної відповідальності перед клієнтами, співробітниками і суспільством в цілому, вони дійсно були і є першокласними.
Layher пояснює: «Ми хотіли б створити для вас більше можливостей за допомогою інноваційних системних рішень в рамках філософії Layher Lightweight (Легкий Вага). Це забезпечує більшу безпеку, велику ергономічність і, перш за все велику прибутковість на об'єкті. Високоякісні продукти в поєднанні з сумісністю систем Layher між випусками продукції різних років забезпечують захист інвестицій клієнтів в покупку, незалежно від того, яке покоління продуктів вони придбали.
«Ми можемо надати компетентну пораду, детальну технічну документацію, навчання та семінари, а також підтримку в питанні створення креслень за допомогою Layher SIM та інтегрованого програмного рішення LayPLAN SUITE».

Layher SIM

Що стосується Layher SIM, Роланд Хассерт, керівник відділу будівництва та прикладних технологій Layher GmbH & Co KG, додав: «Layher SIM послідовно переносить принцип BIM на будівельні риштування. Це також корисно в проектах, які пов'язані з цивільним будівництвом, і, що більш важливо, як практичне доповнення до будь-якого проекту, оскільки знижує витрати, підвищує безпеку і підвищує комерційну життєздатність».

Інформаційне моделювання будівельних лісів - чи SIM - це інтелектуальний процес 3D-моделювання. SIM дозволяє компаніям, які займаються будівельним риштуванням, більш ефективно планувати, будувати і керувати тимчасовими установками будівельних риштувань, а також забезпечує доступ до BIM (інформаційне моделювання будівель). Layher's LayPLAN SUITE надає клієнтам ефективний інструмент для процесу SIM-карти.

Впливові в дії.

Пам'ятайте: з моменту заснування компанії в 1945 році Layher постійно розвивається, вводить нововведення і надає кращі і оригінальні рішення для встановлення будівельних лісів. Його ідеї, а в деяких випадках співробітництво зі своїми партнерами-замовниками, у величезній мірі вплинули на розвиток заводу.

Практичні переваги, які дає ця динамічна компанія, дійсно викликають захоплення - здається очевидним, що вони залишаються новаторами в мінливої галузі. Для тих клієнтів, які шукають кращий досвід - 75 років і розрахунки скажуть багато про що, що їм потрібно знати про вибір продукції.

З ювілеєм завод Layher!

Оригінал статті англійською в журналі ScaffMag
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 361 XX XX +380 44 361 4848
+380 44 361 XX XX +380 95 277 4848
Ідентифікатор: 15017