Нове у нашому виробництві: дроти ППСРВМ і кабелі КПСРВМ
Інтеркабель Київ

Нове у нашому виробництві: дроти ППСРВМ і кабелі КПСРВМ

Сучасний ринок представляє велику різноманітність кабелів і проводів, які знаходять застосування у всіляких галузях. Серед них є кабелі та проводи, які використовуються для внутрішнього і зовнішнього з'єднання обладнання електрорухомого складу, а також в силових агрегатах різного призначення.
Саме для такого напрямку наші технологи і розробили силові, гнучкі і термостійкі дроти ППСРВМ і кабелі КПСРВМ.
Дані види кабельно-провідникової продукції призначені для монтажу з обмеженою рухливістю або фіксованого монтажу при приєднанні до рухомих струмоприймачів.
Провід ППСРВМ і кабелі КПСРВМ застосовується в мережах змінного струму частотою до 400 Гц з номіналом напруги 0,66 / 1,5 / 3,0 і 4 кВ. Тривало допустима температура експлуатації від -60 до +70 градусів за Цельсієм.
Конструктивною особливістю нашої нової продукції є струмопровідні жили з перетином від 0,5 до 300 кв.мм підвищеної гнучкості, що відносяться до 5 класу відповідно до ДСТУ EN 60228, які ізолюються кремній органічною гумою, підвищеної електроміцності, а поверх накладено сепаратор з нетканого матеріалу. Оболонка даного кабелю складається з холодостійкого полівінілхлоридного пластикату.
Провід марок ППСРВМ і кабелі КПСРВМ є озоностійкими, стійкими до впливу дощу, динамічного абразивного впливу пилу і випадання інею. Стійкими до масел і дизельного палива, сонячної радіації і цвілевих грибів. Чи не поширюють горіння при одиничній прокладці, є пожежобезпечними згідно ДСТУ 4809.
Термін служби залежить від умов експлуатації та складає до 8 років при рухомому з'єднанні і до 30 при фіксованому.

На сьогоднішній завод «Інтеркабель Київ» пропонує понад 1 300 варіантів різної кабельно-провідникової продукції.
Якщо у Вас виникли будь-які питання, чи потрібна рекомендація фахівця - наші менеджери з продажу завжди готові відповісти і допоможуть Вам.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14983