Унікальний відтінок світлого кольору - тепло-молочний є у нас!

Унікальний відтінок світлого кольору - тепло-молочний є у нас!

Якщо Ви любите світлі інтер'єри і по-домашньому теплий дизайн, то у нашій Студії віконних рішень Дизайн Пласт ТМ є для Вас відмінне рішення - Вікна з профільних систем Rehau в тепло-молочному відтінку.

Це унікальна пропозиція на віконному ринку, так як тепло-молочний колір (9016 за шкалою RAL) є тільки в палітрі кольорів Rehau.

Тепло-молочний колір менш жорсткий, ніж класичний білий, він більш тонкий і складний, тому що містить півтони кремового, вершкового і навіть червоного відтінків. Це ніжний, ненав'язливий і дуже комфортний відтінок, який підсвідомо асоціюється з безпекою, спокоєм, домашнім затишком і теплом. До того ж він більш природний, так ка чистий білий колір в природі зустрічається рідко.

При цьому тепло-молочний повною мірою зберігає свіжість білого і його здатність робити приміщення візуально просторішим, наповненим світлом і повітрям, також не впадає в очі і не дратує. Як і класичний білий, він відмінно поєднується з усіма відтінками колірної гами, особливо холодними (синім, блакитним, сірим, зеленим, фіолетовим), утворюючи з ними ефектний теплової контраст.

Рекомендуємо Вікна Rehau в цій благородній теплом відтінку для приміщень будь-якого інтер'єрного стилю - від класики до сучасного і ультра-популярного лофт.

Телефонуйте і замовляйте теплі вікна теплого відтінку для свого домашнього затишку!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 50 740 5544
Показати телефон+380 67 701 0044
Ідентифікатор: 14952