Надійна теплоізоляція ЖК «Скандія» з мінеральною ватою SWEETONDALE

Новобудова «Скандія» - це фактично місто в місті, в якому для жителів забезпечена висока якість проживання та можливість отримати все необхідне.
«Скандія» – житловий комплекс у Броварах, який орієнтований на створення власної повноцінної інфраструктури. Проектом передбачено будівництво 65 будинків, двох шкіл і п'яти дитячих садочків. Також в плані забудови створення сфери послуг, спорудження ресторанів і магазинів різного профілю.
Під час будівництва використовуються технології і матеріали, які дозволяють добитися високого рівня комфорту при невеликій вартості комунальних послуг. Роботи ведуться із застосуванням монолітно-каркасної технології, а стіни утеплені мінеральною ватою SWEETONDALE, яка надійно захищає від коливань температури на вулиці.
Плити ТЕХНОФАС ЕФЕКТ і ТЕХНОВЕНТ стандарт, використані під час будівництва житлового комплексу, виготовлені з порід габро-базальтової групи і є екологічно чистим матеріалом. Волокниста структура утеплювача дозволяє йому пропускати пар, не затримуючи вологу всередині. Це робить матеріал довговічним, а теплоізоляцію надійною за будь-якої погоди.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14522