Тепло Вода Повітря - 2019 - XII спеціалізована виставка для професіоналів

Тепло Вода Повітря - 2019 - XII спеціалізована виставка для професіоналів

Єдина спеціалізована виставка інсталяційних систем і технологій в західному регіоні України «Тепло Вода Повітря» -2019 відбудеться у Львові 9-11 квітня 2019 у ВЦ «Південний-ЕКСПО», вул. Щирецька, 36.

Виставка "Тепло. Вода. Повітря '2019" має на меті надати чудову можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитись з найсучаснішими тепло-, енерго-, ресурсозберігаючі технологіями і матеріалами для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання та водовідведення, водоочищення, сучасних засобів автоматизації.

Особливу увагу на виставці буде приділено енергозберігаючим, відновлюваним технологіям виробництва енергії.

Тематичні розділи:
опалення; клімат; водопостачання та водовідведення; водостічні системи; очисні споруди та фільтри; сантехніка; помпи; труби і фітинги; газове обладнання; ізоляційні матеріали; герметики, клеї, лаки, фарби; арматура трубопровідна; автоматика, прилади обліку і контролю; інструменти, допоміжне обладнання і матеріали; Альтернативна енергетика; монтаж і проектування; програмне забезпечення.
В рамках виставки традиційно відбудеться насичена ділова програма (семінари, презентації).

Учасники виставки - виробники і дистриб'ютори обладнання і технологій для опалення, водопостачання, вентиляції з різних областей України та іноземні компанії.
Учасники виставки зможуть продемонструвати всі переваги своїх проектів, виробів та послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, виявити рівень попиту на товари і послуги для досягнення максимального ефекту від участі в такому заході.

Відвідувачі виставки - монтажники, керівники настановних, будівельних компаній, комунальних господарств, проектанти, кінцеві споживачі як західного регіону так і всієї України. Виставка дасть можливість отримати більш повну інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти і об'єктивно оцінити ринкові пропозиції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 322 44 XX XX +380 322 441 888
+380 322 44 XX XX +380 67 672 5572
+380 322 44 XX XX +380 322 441 191
Ідентифікатор: 14511