Lic Ceramic - новий матеріал для комплексного утеплення

Lic Ceramic - новий матеріал для комплексного утеплення

Східна Енергозберігаюча Компанія з самого початку своєї діяльності поставила перед собою мету з розробки матеріалу, за допомогою якого можна було б утеплити будь-який тип будівлі.

У створенні теплоізоляційного матеріалу Lic Ceramic брали участь видатні фізики, хіміки та інженери України. З їх допомогою був створений теплоізоляційний матеріал, що дозволяє зробити комплексне утеплення будь-якого за типом будівлі, включаючи приватні будинки, склади і багатоповерхові офісні будівлі. За допомогою утеплювача з назвою Lic Ceramic можна ефективно утеплити фасади, стіни, стелі й підлоги. До того ж рідка теплоізоляція дозволяє виробляти утеплення, як зовні, так і зсередини приміщень.

Утеплення приміщень зсередини за допомогою утеплювача Lic Ceramic дозволяє уникнути всіх проблем, які можуть виникати при внутрішньому утепленні іншими матеріалами. Так при внутрішньому утепленні рідкої теплоізоляцією не потрібна додаткова пароізоляція. З таким видом утеплення ніколи і ніяк на стінах не виникне цвіль. До того ж стіни не будуть холодними зсередини в холодні сезони року, а відповідно і мокрі. Безліч клієнтів по всій Україні на своєму досвіді переконалися у високих теплоізоляційних властивостях рідкої теплоізоляції Лик Керамік.

На сьогоднішній день теплоізоляція Lic Ceramic є найбільш оптимальним варіантом для комплексного утеплення будинків і будь-яких споруд, включаючи житлових і нежитлових приміщень.

Виробництво рідкої теплоізоляції налагоджено в Україні, що дозволяє швидко поставити будь-які партії в усі куточки країни. Замовлення на утеплювач приймаються за телефоном.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14343