Перший в Україні Бутик цегли відкрився у Києві!
Слобожанська будівельна кераміка

Перший в Україні Бутик цегли відкрився у Києві!

У Києві відбулося офіційне відкриття першого в Україні Бутика цегли та презентація унікальної колекції старовинних клеймованих цеглин.

«Ми стаємо ще ближчими до споживача. Компанії виповнилося 20 років, але ми й надалі продовжуємо пошук нових нестандартних шляхів та інноваційних підходів до наших клієнтів. Сьогодні ми відкриваємо Бутик цегли – бізнес-майданчик для надання інформаційної підтримки, обміну ідеями, обговорення нових перспективних напрямків будівельної галузі задля того, щоб бути максимально ефективними та корисними для наших відвідувачів», - поділився цілями компанії Ігор Далічук, Президент ПрАТ «Слобожанська будівельна кераміка».

Загалом у Бутику цегли налічується близько 100 видів лицьової цегли та стінові керамічні блоки, що виробляються за унікальною екологічною технологією, підтвердженою єдиним в Україні еко-сертифікатом Gen Member, виданим Міністерством охорони навколишнього середовища Ізраїлю.

«ПрАТ «Слобожанська будівельна кераміка» – провідне інноваційне підприємство галузі, найуспішніше з точки зору енергоефективності та матеріаловитратності. Його витрати газу, електроенергії та сировини при виробництві одиниці продукції є найнижчими порівняно з іншими гравцями ринку», - наголосив у ході офіційної церемонії відкриття Іван Салій, Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів.

З нагоди відкриття Бутика цегли було презентовано унікальну колекцію старовинних клеймованих цеглин, спеціально привезену з Краматорська. Вона нараховує 142 експонати, виготовлених у різних куточках України в період з середини ХІХ до 40-х років ХХ ст. Кожну цеглину вирізняє індивідуальне клеймо виробника, що дозволяє простежити історію промислового розвитку України цього періоду. Серед екземплярів є й цеглини з графськими та баронськими печатками. Загальна вага експозиції близько 700 кг. Автор та власник колекції – краєзнавець Віктор Іванов. Побачити експозицію може кожен охочий протягом двох найближчих тижнів.

Подія зібрала багатьох провідних будівельників, архітекторів та виробників будівельних матеріалів. Гостей та господарів привітали також Генеральний директор ПрАТ «Слобожанська будівельна кераміка» Олександр Кравченко та виконавчий директор Конфедерації будівельників України Віталій Грусевич.

Серед гостей були розіграні пам’ятні подарунки, один з яких – сертифікат на перший екземпляр унікальної книги «Нойферт» - найвідомішого у світі довідника з будівництва, архітектури та дизайну. Книга складається з 600 сторінок, вперше видана в Німеччині у 1936 році, перекладена на 17 мов світу. В Україні видається вперше.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 390 XX XX +380 44 390 5420
+380 44 390 XX XX +380 44 390 5425
Ідентифікатор: 14111