На будівельному ринку України з'явилася нова серія композитної черепиці Metrotile

На будівельному ринку України з'явилася нова серія композитної черепиці Metrotile

На українському ринку з'явилася нова композитна черепиця Metrotile з прихованим кріпленням interlock. Здавалося б, як можна ще поліпшити черепицю, яка вже не шумить під час дощу, має супер-захист від корозії, легка і проста в монтажі? Бельгійському концерну Metrotile це вдалося!

Назва форм iPanel, iSlate, iShingle нової серії пішло від слова «interlock», що означає «блокування», тобто заблоковане, або приховане кріплення. "Приховане кріплення" - це нова технологія, яка дозволила зробити дах ще більш надійним і привабливим. Конструкція листа черепиці відрізняється від стандартних тим, що при укладанні чергового листа зачіп його монтажного виступу вставляється в паз попереднього листа і закриває області кріплення цвяхами. Таким чином, забезпечується понад герметичність даху.

Черепиця даного стилю зовні нагадує природні матеріали - дерев'яну дранку і сланець. Дані форми додадуть даху нотку натуральності, яка так актуальна сьогодні і простежується в більшості проектів сучасних архітекторів.

На сьогодні нова лінійка композитної черепиці Metrotile представлена ​​в трьох модернових формах: iPanel, iSlate, iShingle.

iPanel завдяки точній геометрично правильній форми додасть дому сучасний вигляд.
iSlate за фактурою листа нагадує натуральний сланець, але з більш простим і швидким монтажем, доступною ціною і меншою вагою.
iShingle імітує дерев'яну дранку.
Нова серія черепиці представлена ​​в натуральній колірній гамі - сірих, коричневих, синіх, і зелених відтінках.

З такою черепицею можна втілити в життя найсміливіші архітектурні ідеї - адже її можна монтувати навіть на практично пологих схилах - з кутом ухилу від 10 (знак градуса), що унікально для таких плоских форм.

Черепиця ТМ Metrotile створена з високоякісної сталі з використанням унікального захисного антикорозійного покриття Magnelis, яке в 10 разів краще оцинкованої сталі і в 2 рази краще алюмоцинка.

Завдяки кам'яному посипанню черепиця практично безшумна під час дощу або граду, а глибока термальна забарвлення кам'яної крихти гарантує стійкий колір навіть на пекучому сонці.
 
Бельгійський концерн Metrotile настільки впевнений у якості нової черепиці, що надає на неї гарантію терміном 50 років, яка поширюється і на території України.

Нову лінійку черепиці від бельгійського концерну Metrotile на території України представляє Офіційний дистриб'ютор Метротайл-УКРАЇНА.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 455 XX XX +380 44 455 8081
+380 44 455 XX XX +380 44 455 8081
Ідентифікатор: 13648