4 черга ЖК "Новопечерські Липки" офіційно відкрилась
Девелоперская компания UDP

4 черга ЖК "Новопечерські Липки" офіційно відкрилась

19 травня 2016 року у столичному житловому кварталі «Новопечерські Липки» відбулось грандіозне відкриття 4 черги будівництва, а також пройшла презентація нової, 5 черги кварталу, яка буде представлена ринку столиці у особливому для українського ринку нерухомості форматі – кондомінімум. Це комбінація унікального облаштування внутрішньобудинкової території у поєднанні із розгалуженими інфраструктурними можливостями комплексу. Відкриття пройшло на центральній площі кварталу – в оточенні світломузичних фонтанів. Спеціально для заходу була збудована гігантська концертна сцена та подіум, а також місця для відпочинку гостей. Окрасою урочистого відкриття став фінал Національного конкурсу краси та таланту «Королева України», експертне журі якого визначило найбільш вродливу та талановиту представницю нашої країни у 2016 році. Розважальну атмосферу вечора створювали легендарний Karl Frierson (гурт De Phazz), яскравий Oleynik, та відомий світу своїми мега-хітами Дан Балан.

Гості вечора, а це відомі представники шоу-бізнесу, громадські діячі, представники ЗМІ та клієнти компанії, змогли самостійно оцінити переваги нової концепції кварталу «Новопечерські Липки», ознайомившись із інфраструктурними можливостями прямо на урочистому заході. Квартира шоу-рум, яку можна було оглянути у вже відкритій 4 черзі кварталу, наглядно продемонструвала всім бажаючим прекрасні видові характеристики, функціональне планування та ідейні дизайнерські задумки. У спеціально облаштованих тематичних зонах заходу всім присутнім також були представлені:
-принципово новий формат дитячого еко-садочку LeapKids, аналогів якому сьогодні в Україні просто не існує. Садочок позиціонує себе як Академія дошкільної освіти, де дитина зможе отримати всебічний гармонійний розвиток, зміцнити своє здоров’я, розкрити індивідуальність, потенціал та просто бути у дружньому колі професіоналів своєї справи. Програма нового дошкільного закладу відповідає всім вимогам сучасної освіти та міжнародним методикам розвитку дитини. Еко-формат садочку реалізований у кожному квадратному метрі будівлі. Все, починаючи від екологічних будівельних матеріалів та сучасного технічного обладнання та закінчуючи речами побуту та іграшками, буде відповідати останнім тенденціям життя та виховання у стилі ЕКО. Особлива увага у садочку буде сконцентрована на ефективній підготовці дошкільнят до вступу у будь-який навчальний заклад країни.
- друга черга фітнес-клубу преміум класу GYMMAXX, яка буде логічним продовженням фітнес-концепції кварталу. Для жителів буде запропоновано великий відкритий басейн із комфортною для відпочинку лаунж-зоною, нові майданчики для ігрових видів спорту. А саме: зона для гри в сквош, міні-футбол, падл теніс, бадмінтон, волейбол, баскетбол та ін. Всі спортивні зони будуть відповідати міжнародним стандартам якості та оснащені згідно останніх вимог сучасної спорт індустрії.
Валерій Кодецький, генеральний директор інвестиційно-девелоперської компанії UDP: «Квартал «Новопечерські Липки» - один із найбільш знакових проектів компанії й, без перебільшення, один із найкращих проектів комплексної забудови у місті Києві. У своїй роботі ми ніколи не зраджували принципу: будувати більше, ніж просто житло. Ми завжди намагаємось створювати простір для гармонійного та комфортного проживання у сучасному місті. Постійно вдосконалюючи технології та якість наших об’єктів, ми пропонуємо покупцю нерухомості лише високоліквідне житло, а разом із ним – унікальну та розвинену інфраструктуру. Інвестувати у «Новопечерські Липки» – це не просто купувати житло, це дещо більше – це інвестиція у своє майбутнє та майбутнє своїх дітей».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 0281
Ідентифікатор: 13466