Перший переможець конкурсу відгуків про обігрівачах UDEN-S вже відомий!

Перший переможець конкурсу відгуків про обігрівачах UDEN-S вже відомий!

Дорогі клієнти!
У минулому році ми оголосили про початок постійно діючого конкурсу відгуків UDEN-S. У ньому можуть брати участь всі, хто користується нашими обігрівачами і хоче поділитися своїми враженнями про їхню роботу.
Дякуємо всім учасникам за активність і творчий підхід, щирість і душевні слова, за вибір і довіру. Відгуки-вірші зворушили нас до сліз. Дякуємо за відгук і витрачений особистий час.
З величезної кількості надісланих відгуків ми відібрали ті, які найбільше відповідають умовам конкурсу, і розмістили їх на сайті. Всі вони абсолютно різні за змістом і стилем, але дуже важливі і цінні для нас. Саме ви своїми позитивними відгуками надихаєте нас на розвиток, допомагаєте вдосконалюватися і виходити на новий рівень.

За умовами конкурсу, ми вибираємо переможця серед кожних двадцяти опублікованих відгуків. І ось прийшов час визначити першого щасливчика! :)
Це змістовний відгук, автор якого докладно описав, яку проблему він вирішив за допомогою обігрівачів UDEN-S, поділився враженнями про роботу нашої компанії і про ефективність обігрівачів. Він також наочно показав, як встановлюються і підключаються панелі, підкріпивши відгук декількома фотографіями.
Отже, наш переможець - Геннадій із Запоріжжя! Вітаємо Вас! Найближчим часом ми зв'яжемося з Вами для уточнення нюансів доставки призу :).

Дорогі клієнти! Ми знаємо, що вас - хто користується обігрівачами UDEN-S - тисячі!
Наш конкурс триває, і ми горимо бажанням якомога швидше оголосити переможця наступній 20-ки!
Дуже чекаємо ваших відгуків!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 13351