Усний Дизайн та архітектура
Вігула Сергій Михайлович
дизайнер архитектор Вигула Сергей выезжает на объект пректирования это или дизайн интерьера, фасада, ландшафтного дизайна и благоустройства своего объекта, и устно рассказывает заказчику необходимую информацию для правильного строительства, ремонта, перепланировки, проектирования, дизайн интерьера в полном объёме, дизайн фасада, ландшафтный дизайн, проект дома

Усний Дизайн та архітектура

Добрий день, Вас вітає дизайнер інтер'єру Вігула Сергій Михайлович. Хочу запропонувати сенсаційну нову послугу, «Усний Дизайн та архітектура» - це дизайн-архітектурні послуги: дизайнер архітектор Вігула Сергій виїжджає на об'єкт проектування чи дизайн інтер'єру, фасаду, ландшафтного дизайну та благоустрою свого об'єкта, і усно розповідає замовнику необхідну інформацію для правильного будівництва, ремонту, перепланування, проектування, дизайну інтер'єру в повному обсязі, дизайн фасаду, ландшафтний дизайн, проект будинку. Така послуга коштує то 50 до 100 у.о.
Як проходить Усний дизайн та архітектура? Дизайнер архітектор приїжджає до Вас на об'єкт, вивчає ситуацію. Пропонує варіанти вирішення в усній формі, радить де купити і куди поставити, в який колір пофарбувати і т.д. Відповідає на всі запитання по темі. Крім цього, якщо Ви щось забули, або у Вас з'явилася ідея, після обмірковування пропозицій дизайнера, то протягом тижня після консультації Ви можете дзвонити дизайнерові-архітекторові і отримувати відповіді на Ваші запитання.
Вартість такої послуги від 50 у.о. до 100у.о. за виїзд. Але якщо замовник забажає довгострокове співробітництво, то оплачується тільки бензин і враховується квадратура і складність об'єкта.
Після Усного Дизайну дизайнер архітектор Вігула Сергій пропонує авторський супровід об'єкта, а Ви насолоджуєтеся професійним втіленням Вашого дизайну, ремонту, будівництва. Буду дуже радий спілкуванню з Вами, Ваш дизайнер інтер'єру - архітектор Вігула Сергій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 937 XX XX +380 50 937 0632
+380 50 937 XX XX +380 50 937 0632
+380 50 937 XX XX +380 97 341 8585
Ідентифікатор: 13123