Розпродаж гранітної плитки по 360 грн. м.кв.

Розпродаж гранітної плитки по 360 грн. м.кв.

Назва: Граніт Межиріцький, Україна
Залишилося: 96 метрів (1м.кв. - 5,56 плиток = 533 шт.)
Ширина: 60 ​​см
Висота: 30 см
Товщина: 2 см
Ціна: 360.00 грн
Межиріцький граніт широко відомий як на українському, так і на зовнішньому ринку. Коричнево-рожевий граніт з включеннями різних відтінків, один з найкращих за своїм декоративним якостям. Структура натуральногоМежірічского граніту середньозернистий. Цінується граніт не тільки за колір, але й за свої фізико-механічні характеристики. Завдяки високій щільності і низькій пористості цей український граніт відмінно зарекомендував себе в зовнішнім облицюванні будівель і споруд. З цього міцного природного каменю вдаються будь вироби необмежених розмірів.
Граніт Межирицькому родовища відрізняється високим виходом блоків, в основному І групи (понад 5 м3), граніт добре розколюється на блоки правильної форми без внутрішніх дефектів, добре розпилюється і приймає дзеркальну поліровку і термообробку, практично не втрачаючи свого благородного кольору. Рівень природної радіації відповідає першому класу і допускає всі види будівництв без обмежень.
Мінеральний склад, (%):
Калієвий польовий шпат: 60
Плагіоклаз: 20
Кварц: 15
Біотит: 5
Інші:
    
 
Назва: Граніт Покостівське, Україна
Залишилося: 80 метрів (1м2-5,56 плиток = 445 шт)
 
Ширина: 60 ​​см
 
Висота: 30 см
 
Товщина: 20 см
Ціна: 360.00 грн
Україна славиться багатьма своїми гранітами, один з них - граніт Покостівського родовища. Покостівське граніт відрізняється елегантністю свого сірого, рівномірного і дуже стабільного кольору. За рахунок приємного колориту він найчастіше застосовується для створення внутрішніх інтер'єрів будівель.
 З Покостівського граніту також нерідко виготовляють предмети інтер'єру - стільниці, декоративні вази, колони і т.д. Структура граніту - дрібно-і середньозернистий. Цей камінь добре полірується, можлива термообробка і бучардірованіе поверхні.
Фізікомеханіческіе характеристики граніту Покостівське
об'ємна вага, кг/м3
2640
питома щільність, г/см3
2,6
водопоглинання,%
0,14
пористість,%
1,15
стираність, г/см2
0,29
морозостійкість, циклів
50
межа міцності при стисненні, кг/см2 (МПа)
210
 
 
 
Назва: Граніт Black Galaxy
Залишилося: 65 метрів (1м.кв. - 5,56 плиток = 361шт.)
 
Ширина: 60 ​​см
 
Висота: 30 см
 
Товщина: 20 см
Ціна: 360.00 грн
 
Граніт - гірська порода, яка складається з кварцу, польових шпатів і слюди. Об'єднання різних елементів визначають різні кольори і відтінки, малюнок. Більшість гранітів сірого кольору, проте бувають чорні, червоні, іноді зелені та блакитні. Граніт легко шліфується і полірується, але найголовніше його перевага - стійкість до зовнішнього впливу. Граніт витримує температуру до 800 градусів. Серед природних мінералів він займає друге місце по міцності після алмазу.
Кажуть, що граніт - камінь науки, а вираз "гризти граніт науки" за звичаєм означає старанно вчитися, вперто набувати досвіду, знань, пізнавати нове Так вважає тому, що граніт - дуже тверда гірська порода. Відшліфований і відполірований граніт дуже хороший, але оскільки процес обробки гранітаочень важкий, то обробляється в основному тільки один бік породи, а інший залишається не опрацьованим і має звичайний вигляд каменя.
Будучи вулканічної гірської породою з високим вмістом кварцу (15-35%), граніт - надзвичайно твердий природний камінь. Природний камінь граніт Black galaxy не піддається таким шкідливим впливам навколишнього середовища, як вивітрювання і руйнування під дією низьких температур, вологості і часу. Граніт Black galaxy є ідеальним матеріалом для зовнішнього облицювання будівлі. Облицювання стін гранітом давно стало одним з найпоширеніших варіантів зовнішнього облицювання стін будинків.
 
Даний вид натурального каменю, граніт Black galaxy, можна використовувати на вулиці при будівництві фасадів, ступенів, парапетів, лавок, підставок під тумби. Міцний і довговічний граніт найбільшого поширення набув у монументальній архітектурі і будівництві. З граніту изготовливают сходи, стільниці, підвіконня, блоки для пам'ятників і скульптур, тротуарні плити.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 751 XX XX +380 93 751 1427
+380 93 751 XX XX +380 93 751 1427
Ідентифікатор: 10619