Знайомство клієнтів «Актіс Груп» з промивними грохотами CDE на кар'єрах Великобританії

Знайомство клієнтів «Актіс Груп» з промивними грохотами CDE на кар'єрах Великобританії

У лютому 2013р. компанія «Актіс Груп» організувала поїздку на промивні заводи CDE до Великобританії для одного із своїх замовників - найбільшого виробника ФЕМ в західній Україні. Метою поїздки стало ознайомлення з роботою промивних грохотів CDE ProGrade перед прийняттям замовником рішення про встановлення подібного грохоту на власному виробництві в Україні. Під час поїздки клієнти «Актіс Груп» змогли побачити три кар'єра Великобританії з обладнанням CDE, у складі якого грохоти ProGrade ефективно промивають і розділяють матеріал, що підлягає переробці.

Перший комплекс CDE, який відвідали гості із України, встановлений на кар'єрі Sheehan в м.Оксфорд, де перероблюються будівельні відходи. Цей завод був спеціально вибраний для відвідування, щоб гості змогли переконатися, наскільки ефективно обладнання CDE промиває початковий матеріал із вмістом глини 30% в чистий щебінь та пісок. Незважаючи на високий рівень забруднення вихідного матеріалу та великий вміст глини в ньому, згущувач AquaCycle чудово справляється з очищенням води, яка використовується в промивці, повертаючи її в цикл. Таким чином, 80% води використовується повторно. І що важливо, на кар'єрі Sheehan відвідувачі змогли переконатися у високій продуктивності та якості розділення матеріалів на грохоті ProGrade.

Другий промивний завод CDE, на якому побували замовники «Актіс Груп», встановлений на кар'єрі SRC в м.Станстед. Завод переробляє піщано-гравійну суміш з високим вмістом глини і включає в себе піскомийку EvoWash 201, установку AggMax і систему очищення води AquaCycle.

Під час поїздки українські виробники ФЕМ мали змогу також побувати в компанії Tobermore, яка є єдиним у Великобританії виробником унікальних видів тротуарної плитки зі спеціальною обробкою. Вся плитка Tobermore відрізняється винятковою якістю, оскільки три види піску та щебень для її виготовлення виробляються на власному кар'єрі компанії за допомогою промивного обладнання CDE.

Цікавим для гостей також стало відвідання головного офісу та заводу компанії CDE, які розташовані в м.Кукстаун, Північна Ірландія. Побачивши грохіт ProGrade на стадії збирання, клієнти «Актіс Груп» відзначили одну із його нових характеристик - це система амортизації Rosta замість металевих пружин, що використовувались раніше. Нова система амортизації дозволяє збільшити ефективність просіювання і зменшити вагу грохоту.

Замовники «Актіс Груп» висловили подяку компанії за можливість побачити в роботі як заводи CDE в цілому, так і окремо грохоти ProGrade, та переконатися в ефективності виробництва і якості готової продукції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 10607