Стінові 3d панелі TRIDENELI ™ (виробництво ТОВ `Тріденелі`).
отделка аквариума декоративными 3d панелями

Стінові 3d панелі TRIDENELI ™ (виробництво ТОВ `Тріденелі`).

Для своїх клієнтів компанія TRIDENELI підготувала добірку відповідей на типові запитання, щоб спростити завдання вибору.

Кожен дизайн-проект, починаючи від квартири або заміського будинку і закінчуючи такими громадськими приміщеннями, як банк, ресторан, клуб або офіс, починається з моделювання приміщення і підбору оздоблювальних матеріалів. Сучасні тенденції диктують нові правила дизайну інтер`єрів, роблячи акцент на ексклюзивній обробці і підходу до кожного предмету в інтер`єрі, не залежно від того, який стиль Ви обрали.
Стінові панелі від компанії TRIDENELI являють собою вдале поєднання гідного зовнішнього вигляду, багатофункціональності та якості. Оформивши такими панелями стіни, меблі, стелі, можна добитися єдиного стилю в інтер`єрі, і такий взаємозв`язок додасть особливу родзинку всьому приміщенню в цілому.

Перш, ніж зробити замовлення, клієнт хоче ознайомитися з продукцією і ось ряд питань, на які ми відповідаємо:

1. Де можна познайомитися зі зразками Вашої продукції?
Отримати детальну інформацію, консультацію професійного фахівця та ознайомитися зі зразками нашої продукції можна в салонах, що представляють нашу продукцію в різних містах України або ж в нашому офіційному салоні TRIDENELI, який знаходитися за адресою м. Київ, вул. Боженка 111. Представництва, не зазначені на нашому офіційному сайті пропонують продукцію сумнівної якості під нашим ім`ям. Будьте уважні!
2. Де можуть використовуватися декоративні панелі, що випускаються Вашою компанією?
Дана продукція використовується в обробці житлових і нежитлових приміщень для оформлення стін, стель, елементів меблів, фасадів і боковин шаф, шаф купе.
3. Чи можливо виготовлення панелей за індивідуальними розмірами?
Компанія може виготовити панелі необхідного Вам розміру (+ / - 1 мм), за умови, що вони не перевищують граничні габарити, а саме 2800мм * 1200 мм. При цьому панелі щільно стикуються, утворюючи неперервний малюнок. При виготовленні панелей враховуються всі технологічні моменти (розташування розеток і вимикачів, захід під наличник дверей спеціальної фрезерованной частиною, а так само виготовлення майданчиків для щільного прилягання плінтуса, світильників або меблів).
4. Виїжджаєте Ви на заміри?
Так, наші представники виїжджають для проведення необхідних замірів. Вартість проведення вимірів по Києву залежить від розташування об`єкта, розміру площ і знаходиться в компетенції вашого обслуговуючого менеджера.
Для отримання повної консультації бажано мати дизайн-проект приміщення, де буде знаходитися продукція TRIDENELI з необхідними розмірами.
Також, при необхідності, здійснюються виїзди на заміри по території України.
5. Які види обробки панелей і які матеріали використовуються Вашою компанією при їх виготовленні?
Декоративні панелі TRIDENELI виготовляються з високоякісного MDF. Можливі різні варіанти обробки: шпон цінних порід дерева, емаль, різноманітні спецефекти і дизайн ефекти, ПВХ плівка. За бажанням замовника на виріб можна нанести будь-яке зображення (фотографію, репродукцію картини і т. п.). Вироби покриваються матовим або глянсовим лаком.
6. У які кольори можуть бути пофарбовані панелі?
Нами пропонуються емалі для обробки панелей більш ніж 2000 відтінків по системам кольорів NCS або RAL.
7. Який термін виконання замовлення?
Базовий термін виконання замовлення становить 21 робочий день, але він може змінюватися в ту або іншу сторону в залежності від обсягу замовлення і завантаженості виробництва.
8. Чи підтримується складська програма по панелям?
Зважаючи на великий асортимент малюнків, видів покриття та оздоблення панелей складська програма в даний момент не формується, в даний час панелі виробляються на підставі індивідуально сформованих замовлень в розумні терміни, в залежності від обсягу замовлення.
9. Чи можлива доставка і з якими транспортними компаніями ви працюєте?
Компанія може здійснити доставку продукції по Києву та Київській області. Ви можете скористатися послугами транспортної компанії, яку оберете самі, і доставити товар самовивозом, отримавши його за дорученням в м.Києві.
10. Чи надає компанія послуги з монтажу декоративних панелей на об`єкті?
При необхідності наша компанія може здійснити монтаж панелей на об`єкті, за окремим договором.
11. Методи кріплення декоративних панелей?
В залежності від особливостей об`єкта і призначення конкретного замовлення нашими фахівцями розроблені різноманітні технічні рішення монтажу декоративних панелей. При розгляді дизайн-проекту ми пропонуємо підходящий Вам вид кріплення.
12. Яка вартість панелей, за панель або за кв.м.?
Так як виготовлення стінових панелей компанія TRIDENELI здійснює строго індивідуально під розміри замовника, то і вартість прораховується за м.кв.
13. Чи можна отримати зразки панелей?
Нашим партнерам ми надаємо всі необхідні зразки продукції на певних умовах.
14. Чи надаєте Ви моделі для візуалізації?
Ми надаємо файли для Вас, щоб була можливість робити візуалізацію приміщення з панелями нашої компанії. Архітектори та дизайнери можуть отримати 3d моделі стінових панелей в 3D MAX за запитом, написавши нам або зателефонувавши за телефоном (044) 221 - 17 - 07.
15. Чи проводите Ви семінари та навчання для продавців?
Для наших партнерів ми проводимо семінари і курси навчання, які дозволяють їх співробітникам дізнатися всі особливості нашої продукції, познайомитися з виробництвом і техпроцесами, і на високопрофесійному рівні донести всю інформацію про продукцію до кінцевого споживача.
16. Чи надаєте Ви буклети, каталоги, диски, роздавальний матеріал?
Нашим партнерам ми надаємо всю необхідну інформацію та рекламні матеріали, як на паперових носіях, так і в електронному вигляді.
17. Тех. характеристики, умови зберігання та транспортування, сертифікати?
Вся необхідна інформація за технічними характеристиками, умовами зберігання і транспортування, необхідні сертифікати, документи надаються нашим партнерам за запитом.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 221 XX XX +380 44 221 1707
+380 44 221 XX XX +380 67 399 4909
+380 44 221 XX XX +380 44 221 1707
Ідентифікатор: 10461