Миколаївська філія АТ `УГМК` відзначила 10-річний ювілей

Миколаївська філія АТ `УГМК` відзначила 10-річний ювілей

12 листопада 2012 Миколаївському супермаркету металу мережі АТ `УГМК` (Українська гірничо-металургійна компанія) виповнилося 10 років з дня заснування.

За час роботи Миколаївська філія УГМК реалізував близько 200 тис. т металопрокату і налагодив партнерські стосунки більш ніж з 2700 клієнтами.

УГМК співпрацює з провідними підприємствами суднобудівної, машинобудівної, будівельної, нафтогазової галузей регіону, здійснюючи поставки металу для ПАТ `Херсонський суднобудівний завод`, ХГЗ `Паллада`, ПАТ `Миколаївський суднобудівний завод` Океан `, ПрАТ` Новокаховський завод `Укгідромех`, ПрАТ ` Завод крупних електричних машин `, ПрАТ` Фрегат `та ін

Протягом 10 років Миколаївська філія УГМК забезпечує металопрокатом проекти різного рівня складності - від будівництва будинків до будівництва мостів і суден.

У 2012 році філія УГМК виступив постачальником прокату для таких проектів, як: будівництво танкерів RST 27 `ХСЗ`, будівництво плавучого доку `Паллада`, будівництво зернового терміналу на території ТОВ `НІКА-ТЕРА`, будівництво автомобільного мосту через залізницю в м. Херсон та ін

Сьогодні, Миколаївський регіональний філіал АТ `УГМК` включає в себе 2 супермаркети металу - в м. Миколаїв та м. Нова Каховка, забезпечуючи потреби в металопродукції підприємства Миколаївської та Херсонської областей.

Довідка

Приватне акціонерне товариство `Українська гірничо-металургійна компанія` (АТ `УГМК`) було створено в березні 1998 року з метою забезпечення широкого кола споживачів необхідним асортиментом металопрокату високої якості, пропонуючи при цьому широкий вибір сервісних послуг.

У 2002 році УГМК відкрила `ПЕРШИЙ СУПЕРМАРКЕТ МЕТАЛУ`, а згодом - `Перша національна мережа супермаркетів металу` з 31 представництвом в різних містах України.

У 2009 році УГМК представила `ПЕРШИЙ ІНТЕРНЕТ-СУПЕРМАРКЕТ МЕТАЛУ` - першу віртуальну торговий майданчик металопрокатом.

УГМК - офіційний представник найбільших виробників металопродукції в Україні:

   ПАТ `Алчевський металургійний комбінат` (АМК)
   ПАТ `Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського `(ДМКД)
   ПАТ `Дніпропетровський трубний завод` (ДТЗ).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10321