Оренда дробарного обладнання для переробки гіпсу
Обладнання в роботі

Оренда дробарного обладнання для переробки гіпсу

Компанія «Актіс Груп» продовжує розширювати коло матеріалів, які можуть бути перероблені за допомогою орендованого у неї дробарно-сортувального обладнання. Мобільне обладнання «Актіс Груп» вже залучалося для дроблення щебеню, переробки відсівів дроблення, а також будівельних відходів у вторинний щебінь. Цього разу компанія надала в оренду дробарку для переробки гіпсу.

Щокова дробарка Extec була орендована ВАТ «Миколаївцемент» (група "Лафарж") з метою переробки гіпсу для цементного заводу. Мобільність дробарки дозволяє їй знаходитись безпосередньо в забої, гіпс подрібнюється до фракції 0-100мм. Незважаючи на складність процессу дроблення - в матеріалі міститься до 30% глини, обладнання успішно виконує поставлене завдання.

Оренда обладнання має багато переваг, серед яких можливість контролювати фінансові ресурси завдяки фіксованій вартості роботи орендованої техніки, можливості уникнути виплат субпідрядникам, а також уникнути значних вкладень на придбання обладнання та витрат на його обслуговування, оскільки забезпечується гарантія професійної сервісної підтримки техніки протягом дії договору оренди.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 10012