ТехноНІКОЛЬ представила 3 нових матеріалу з кам`яної вати для приватного житлового будівництва

На початок будівельного сезону Корпорація ТехноНІКОЛЬ розробила спеціально для сегмента приватного житлового будівництва 3 нових матеріали на основі кам`яної вати: рулонні мати ТЕПЛОРОЛЛ, плити ТЕХНОАКУСТІК і ТЕХНОБЛОК. Всі три матеріали відповідають найвищим вимогам з енергозбереження, безпеки, негорючості і зручності використання і дозволяють виконати всі необхідні роботи по тепло-і звукоізоляції приміщень.

Для проведення ізоляційних робіт на горизонтальних і похилих конструкціях розроблений рулонний мат ТЕПЛОРОЛЛ - це новий енергоберегающій, негорючий, абсолютно інертний і безпечний для здоров`я людини матеріал, що відповідає всім вимогам житлового будівництва. Хаотичне розташування довгих волокон, міцно скріплених сполучною речовиною, робить ТЕПЛОРОЛЛ стійким до деформацій матеріалом стабільного розміру, на відміну від інших рулонних теплоізоляційних матеріалів. Це забезпечує щільне прилягання плит ізоляції до каркасних стійок і один до одного, зменшуючи тим самим `містки холоду`. Термін служби матеріалу зіставимо з терміном служби будівлі, а його теплопровідність в 15 разів нижче цегли і в 3 рази нижче дерева і становить не більше 0,040 Вт / (м * ° C).

Для проведення робіт по звукоізоляції приміщень компанія випустила плити ТЕХНОАКУСТІК, виготовлені на основі кам`яної вати і відповідають всім екологічним та пожежним вимогам безпеки. Так, використання плит в міжкімнатних перегородках допомагає знизити рівень повітряного шуму на 57 децибел (дБ), Це дозволяє створювати комфортну атмосферу в кімнаті, за межами якої можуть бути такі подразники як гул машин, крики з вулиці, звуки музики від сусідів.

Для ізоляції каркасних стін, міжкімнатних перегородок і інших вертикальних конструкцій ТехноНІКОЛЬ рекомендує використовувати вже відомі споживачеві матеріали - плити ТЕХНОБЛОК. Вони мають високі експлуатаційні характеристики, володіють низькою водопроникністю, високою міцністю на стиск, що забезпечує їх надійність і довговічність. Крім того, матеріал вигідно відрізняють простота обробки і монтажу. Плити ТЕХНОБЛОК мають щільність від 40 до 70 кг/м3 і залежно від різновиду, рекомендовані для застосування в якості тепло-і звукоізоляції в різних типах шаруватих кладок, каркасних стін (у тому числі зовнішніх) з різними видами обробки (в тому числі сайдингом) . Крім того, плити ТЕХНОБЛОК можуть використовуватися в якості першого (внутрішнього) теплоізоляційного шару в навісних фасадних системах з повітряним зазором при двошаровою схемою утеплення. Спеціально до будівельного сезону 2012 року плити ТЕХНОБЛОК стали випускатися в невеликій пачці обсягом 0,288 куб.м., що дозволить легко перевозити даний матеріал в легковому автомобілі, а також скоротити непотрібні залишки теплоізоляції до мінімуму.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 544 XX XX +380 67 544 1388
+380 67 544 XX XX +380 67 544 1388
+380 67 544 XX XX +380 622 102 632
Ідентифікатор: 9936