«Кіровоградграніт» випробує лінію з виробництва піску з відсівів дроблення

Компанія «Актіс Груп» встановила тестовий завод CDE з переробки відсівів дроблення в якісний піcок на ЗАТ «Кіровоградграніт».

Все більше і більше вітчизняних виробничих підприємств стають власниками промивних заводів CDE. Так, зовсім недавно на ЗАТ «Кіровоградграніт» компанія «Актіс Груп» встановила тестовий завод з переробки відсівів дроблення. Тестовий промивний завод CDE, що складається з завантажувального бункера AtroFeed і миття піску EvoWash, дозволяє виробляти чистий високоякісний пісок фракцій - 0,063-2 і 2-5 мм.

Тестовий комплекс з невеликою продуктивністю дозволить підприємству випробувати технологію і визначити необхідні технічні параметри для придбання промислового промивного комплексу CDE.
Завдяки промивному обладнання ЗАТ «Кіровоградграніт» зможе з раніше утилізованих відсівів дроблення отримувати високоякісний пісок, який значно збільшує міцність бетонних виробів і може бути успішно реалізований.

Компанія «CDE Global» - північноірландський виробник устаткування для переробки та утилізації відходів в гірничодобувній і будівельній галузях, має успішний досвід установки сотень подібних комплексів в усьому світі. «CDE Global» виробляє різні технології для великої кількості матеріалів - це промивка піску і відсіву, збагачення залізної руди, видалення бурого вугілля, переробка та утилізація відходів при знесенні будівель, обробка стічних вод та побутових відходів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9881