MIZOL 2012 представив передові технології для розвитку будівельного бізнесу
Фото: MIZOL

MIZOL 2012 представив передові технології для розвитку будівельного бізнесу

28 березня 2012, в мальовничому куточку столиці Пуща-Озерна пройшла Бізнес-конференція MIZOL 2012. На конференції були представлені сучасні технології розвитку бізнесу на будівельному ринку, а також презентовані нові продукти від світових виробників будівельних матеріалів.

Будівельна індустрія переживає не легкі часи. Сьогодні, для успішної роботи на будівельному ринку, компаніям необхідно використовувати весь арсенал інструментів і прийомів по оптимізації, і розвитку свого бізнесу. Ключовими факторами стабільної роботи операторів будівельного ринку, в кризові періоди, стають надійні постачальники та якісні, конкурентоспроможні продукти. За 18 років своєї діяльності Група компаній ЄВРОІЗОЛ зарекомендувала себе як відповідальний постачальник будівельних матеріалів від провідних світових виробників, і надійний партнер для більш ніж 3000 компаній будівельного ринку України.

Керуючись принципом `Успіх компанії залежить від успіху партнерів`, МІЗОЛ і в новому році продовжив розвивати відносини з партнерами, і провів для них масштабну Бізнес-конференцію MIZOL 2012.

Безпосередньо на конференції, фахівці MIZOL та запрошені бізнес консультанти розповіли про особливості розвитку світової економіки, про основні тенденції будівельного ринку та поведінку покупців, і про нові аспекти співпраці, а також презентували новинки ринку.

Запрошені гуру маркетингу і реклами Андрій Федоров, і Валерій Пекар знайомили учасників конференції з набором інструментів оперативного впровадження ефективних маркетингових рішень в бізнес-процес компаній, що працюють на будівельному ринку.

Були на конференції MIZOL і приклади практичної підтримки компаній-партнерів: представники Технічного відділу розповіли про нові можливості роботи з компанією MIZOL в галузі технічних розрахунків, монтажу, навчання персоналу партнерів по новим та існуючим продуктам.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9837