НОВА СЕРІЯ ЛЮКІВ «EUROPA»

Нова серія люків «EUROPA» - це нове покоління люків, в основі яких лежать всі найсучасніші технологічні рішення, що забезпечують вирішення багатьох типових проблем сьогодення. Нове покоління люків істотно відрізняється від традиційних «морально і фізично застарілих» вітчизняних аналогів.
Основні конструктивні рішення спрямовані на вирішення всіх традиційних проблем. Перш за все варто звернути увагу на нову супернадійну антивандальну систему захисту. Люки серії EUROPA обладнані шарнірним з`єднанням корпусу і кришки. Кришка такого люка відкривається на 120 градусів для інспекції, а при 90 градусах відбувається автоматичне блокування кришки з метою забезпечення безпеки (для уникнення самостійного закривання кришки). Кришки і корпуси таких люків виготовляються з високоміцного чавуну з кулястим графітом з вмістом магнію не менше 9%. Такий надміцний матеріал не піддається руйнуванню при сильних механічних впливах (наприклад, ударі кувалдою), що виключає механічне пошкодження шарнірного з`єднання. Високоміцний чавун з кулястим графітом володіє ще однією чудовою механічною властивістю - «еластичністю металу», що забезпечує амортизацію при великих навантаженнях динамічного характеру. Навіть при навантаженнях, що в 2-3 рази перевищують нормативні, кришки люків не дають тріщин і не руйнуються. Люки серії EUROPA обладнані додатковим пружинним запірним пристроєм також з високоміцного чавуну, що запобігає вибивання кришки під колесом автомобіля і забезпечує щільну герметичну посадку кришки в корпусі, а також додатковий захист від крадіжок. Люки нового покоління обладнані еластичною прокладкою «Г»-подібної форми, вмонтованої безпосередньо в кришку люка. Така форма прокладки виключає прямий контакт посадочних поверхонь кришки і корпусу, що забезпечує повну безшумність, а також амортизаційну функцію. Матеріал еластичної прокладки стійкий до високих і низьких температурних режимів, а також до різного хімічного впливу масел, кислот, солей. Всі посадочні поверхні кришок і корпусів проходять додаткову механічну обробку - фрезерування поверхонь. Кришки люків нового покоління EUROPA закриваються не гірше, ніж двері у вітчизняних автомобілях.
Люки серії EUROPA не тільки володіють революційними конструкторськими рішеннями, але і мають прекрасний новий дизайн. Конструкція модельної оснастки передбачає можливість розміщення логотипу замовника будь-якої складності.
Вся продукція виготовляється на найсучасніших німецьких повністю автоматизованих лініях HWS, що забезпечує високу продуктивність (4000 люків у зміну), а також стабільно високий рівень якості. Контроль якості проходить в умовах ультрасучасної лабораторії на всіх етапах виробництва. Система управління якістю сертифікована - ISO 9001:2009.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9698