Представлені вентилятори ebmpapst для фанкойлов готелів

У листопаді 2011 року компанія ebm-papst представила нові вентилятори для фанкойлов - енергоефективні та тихі продукти на основі GreenTech EC-технології.

Майже кожна людина помічав, як голосно працює кондиціонер в готельному номері, або що він не регулюється належним чином, і тому доводиться миритися з таким `комфортом`, який не дозволяє повноцінно відпочивати.

У енергозберігаючої серії вентиляторів ebmpapst тепер присутні ЕС-вентилятори GreenTech для використання у фанкойл готелів. За допомогою таких продуктів тепер досить легко разом з комфортом підвищити і енергоефективність.

Так як фанкойли є частиною системи централізованого кондиціонування повітря, завданням якого є або опалення, або охолодження повітря, вони постійно перебувають у робочому циклі. Тому, з економічних міркувань доцільно вкладати кошти у високоефективні енергозберігаючі компоненти такої системи. Фанкойли належать до групи кондиціонерів `повітря-вода`, їх основною їх функцією є доведення температури в приміщенні до необхідного рівня, залежно від того яка вода протікає через вбудований в нього теплообмінник: тепла чи холодна. За допомогою вентилятора повітря прямує через теплообмінник, таким способом, забезпечуючи нагрів або охолодження повітря в приміщенні.

Вентилятори з ЄС GreenTech технологіями самі по собі компактні, але, не дивлячись на свої розміри, переміщають значний об`єм повітря (до 2200 м ³ / год), у діапазоні потужності від 40 до 250 Вт. Оскільки в ці вентилятори інтегровані GreenTech EC двигуни, вони працюють з більшою ефективністю, споживаючи на 70% менше енергії, ніж звичайні AC двигуни. Ця потенційна економія енергії реалізується не тільки при роботі з повним навантаженням, але в першу чергу при частковому навантаженні, так як ККД GreenTech EC двигунів набагато вище, ніж асинхронних двигунів з такою ж потужністю.

Крім того старі вентилятори з фанкойлов можна легко поміняти на нові енергоефективні GreenTech ЄС вентилятори, так як вони повністю відповідають всім приєднувальних розмірах, що істотно спрощує їх установку.

Олександр Мазур, директор компанії `ЕБМ-ПАПСТ Україна` зазначає: `Власники готелів часто вважають за краще вкладати кошти в такі видимі речі, як меблі або сантехніка, проте тихі і економічні системи клімат-контролю з інтелектуальним управлінням мають більш важливе значення для комфортного відпочинку гостей готелів . Вкладати гроші в такі корисні системи вони чомусь не поспішають, незважаючи на те, що це як ніколи актуально - на носі ЄВРО-2012! `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 206 XX XX +380 44 206 3091
Ідентифікатор: 9662