Холдинг Eskaro Group AB розширює можливості колеровочной системи

ТОВ Ескаро Кемікал АС повідомляє, що фахівцями власної лабораторії та відділу просування колеровочних систем була проведена робота щодо збільшення кількості відтінків для тонування структурної штукатурки Aura Dekor Putz. В результаті, до вже наявних відтінкам, додано ще 1646 насичених кольорів з різних колекцій. Таким чином, загальна кількість доступних відтінків перевищила 10000 і становить тепер 10 021. Найближчим часом фахівцями відділу просування колеровочних систем буде завершена робота по оновленню баз даних колеровочной обладнання, встановленого в місцях продажів і рядові покупці зможуть насолодитися усіма зручностями оновленої колеровочной системи Eskaro Color.

У 2001 році Eskaro AS у співпраці з CPS Color OY (Фінляндія - Голландія) розробили нову тонувальну систему `Eskarocolor`, яка дозволяє втілити сучасні тенденції в колористиці, істотно спрощує пошук найбільш сприятливих поєднань відтінків. У базі даних є більше 10000 відтінків різних кольорів з каталогів квітів `Spirit`, `Monicolor` `Nova`, `NCS`, `RAL`, `TROX` та ін Необхідність цього кроку була продиктована тим, що сьогодні все частіше і частіше покупець вимагає індивідуального колірного рішення для приміщення.

ТОВ `Ескаро Кемікал АС` входить до складу шведського холдингу `ESKARO Group AB`, що займається виробництвом і реалізацією лакофарбової продукції у Фінляндії, Естонії, Білорусі та Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 398 XX XX +380 50 398 0352
Ідентифікатор: 9654