Грунт-масло для обробки екзотичних порід деревини

Synteko DOMO є новим маслом для підлоги Synteko, що прийшов на зміну маслу BELLE, у нашій продуктовому портфелі. DOMO - дуже зносостійке масло для підлоги, яке однаково добре підходить як для житлових приміщень зі звичайною ступенем відвідування, так і офісів і магазинів з високим ступенем відвідування. DOMO розроблений для додання оздоблювального ефекту як для нових, так і для старих дерев`яних підлог, які раніше були оброблені маслом.
Завдяки новим інгредієнтам DOMO дуже економічно і зручно у використанні: одного літра цієї олії достатньо для обробки до 30 м ² підлоги, в залежності від їх типу, а час висихання складає всього 16 годин.
На відміну від BELLE, нове масло для підлоги DOMO не жовтіє, і тому дерев`яна підлога зберігає свій первісний вигляд протягом дуже тривалого часу. Багато масла для підлоги мають сильний запах, але нова формула DOMO робить його практично без запаху - це продукт, добре відноситься як до користувача, так і до природи. Масло для підлоги DOMO може кольорувати різними тонувальними пастами Synteko для додання вашим полам по-справжньому неповторного вигляду.
Підлоги, оброблені DOMO, стійкі до стирання, їх легко містити в чистоті і не вимагають спеціального догляду. Для регулярного прибирання ми рекомендуємо використовувати миючий засіб Synteko Soap, а Synteko Remover для видалення трудноудаляємиє забруднень. Ми також рекомендуємо використовувати відновлює масло Synteko Re-cover для періодичного догляду за підлогою. Регулярна прибирання і періодичний догляд позбавлять вас від необхідності полірування або повторного покриття вашої підлоги. Він буде залишатися свіжим і красивим протягом дуже тривалого часу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 5455
+380 44 537 XX XX +380 44 490 5615
Ідентифікатор: 9535