Нова підвісна система Prelude 35 XL2 від Armstrong

Компанія Armstrong, світовий лідер у виробництві підвісних стель, почала виробництво видимої підвісної системи Prelude 35 з замковим з`єднанням (XL2) поперечних рейок.

Нова підвісна система Prelude 35 XL2 надає нові можливості в проектах з конструкціями навісного типу, які часто використовуються у виробничих приміщеннях, спортивних спорудах і торгових парках. Вона виконана з оцинкованої сталі, випускається з білим, чорним або гальванічним покриттям. Prelude 35 XL2 з гальванічним покриттям (незабарвлений варіант підвісної системи) підходить також для монтажу гіпсокартону - видима полку шириною 35 мм з підвищеною жорсткістю забезпечує міцність і надійність конструкції, а на рифлені рейки легко лягає шпаклівка. Prelude 35 XL2 поєднується як із звичайними несучими рейками, так і з новими, покращеними несучими рейками Peakform.

Важливою перевагою продукту є міцна конструкція профілю Peakform, яка робить підвісну систему більш жорсткою і стабільної та забезпечує простий і швидкий монтаж. Prelude 35 XL2 стійка до корозії, фінішна обробка лицьової поверхні покрита поліефірної фарбою з наступним високотемпературним закріпленням.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9315