Новинка на ринку покрівельних матеріалів

У серпні 2011 року Корпорація ТехноНІКОЛЬ широко відома як найбільший виробник якісних покрівельних матеріалів, випустила на ринок матеріал NICOBAND DUO.

Часто на будівельних форумах можна зустріти обговорення проблеми герметизації стиків, швів різних конструкцій, примикань на дахах, в тому числі труб, вікон і парапетів. Фахівці дають багато різних рішень, як якісно виконати гідроізоляцію, щоб вона була довговічною і не вимагала подальшої додаткової обробки, захисту або повторної герметизації. Але, як правило, ці рішення досить складні і дорогі.

Тому варто розповісти, про новий вид матеріалу, який стане універсальним помічником там, де необхідна герметизація швів прихованих, там, де поверхні щільно прилягають один до одного, але тим не менше не створюють суцільну водонепроникну поверхню.

По-перше, на відміну від простих будівельних стрічок NICOBAND DUO має товстий шар бітумно-полімерної суміші, спеціального складу, який виступає в ролі відмінного герметика.

По-друге, матеріал має відмінну адгезію (тобто добре приклеюється) до різних видів поверхонь: дерево, пластик, скло, бітумні матеріали, кераміка, метал і т.д. Це дає можливість герметизувати і скріплювати між собою елементи різні за складом і походженням. Наприклад, стрічковий герметик NICOBAND DUO став одним з популярних економічних рішень тимчасового кріплення теплоізоляційних плит ХПС при монтажі фундаменту.

По-третє, термін служби стрічкового герметика НІКОБЕНД ДУО становить 10 років і більше.

І четверта перевага, яка виділяє матеріал не тільки серед інших видів герметиків, але і бітумних стрічок - це ціна. При всьому при цьому матеріал зручний і легкий в застосуванні. Будь-який господар будинку зможе за допомогою нього професійно виконати ремонт чи профілактичну герметизацію.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 462 64 XX XX +380 462 640 131
+380 462 64 XX XX +380 97 721 3918
+380 462 64 XX XX +380 462 640 131
Ідентифікатор: 9305