Семінар

Нині жорстока конкуренція на віконному ринку стимулює кожну компанію боротися за кожного кінцевого споживача, удосконалюючи продукцію, що випускається, і постійно навчаючи своїх співробітників.

Народна мережа `Віконце` розширює асортимент своєї продукції, впроваджуючи передові технології. Але недостатньо тільки запропонувати якісний товар. Дуже важливо обслужити клієнта на вищому рівні незалежно від його ситуації.

В середині липня 2011 року в Дніпропетровському регіоні для співробітників Народної мережі `Віконце` відбувся семінар. Головна тема - презентація високоякісних підвіконь з сучасних композитних матеріалів від компанії MULLER GmbH & Co. KG, а також нових теплих і холодних алюмінієвих розсувних систем, пластика від компанії HILAL ALUMINIUM UKRAINE.

Семінар пройшов у рамках великої програми навчання. Мета програми - підтримка високого рівня професіоналізму співробітників Народної мережі `Віконце`. На семінарі були представлені новинки:

- якісні підвіконня з унікальними фізичними властивостям, основою для виробництва яких стала деревно-пластикову суміш LIGNODUR®. Підвіконня поєднують в собі природні властивості дерева і позитивні характеристики ПВХ : стійкість до механічних ушкоджень; жорсткість конструкції; пожаробезопасность.

- нові теплі і холодні алюмінієві розсувні системи декількох європейських виробників, завдяки яким можна склити величезні площі так, щоб в житлову будівлю проникало максимум сонячного світла, а дизайнери і архітектори діставали можливість створювати єдині комплекси, що об`єднують внутрішній житловий простір будинку і навколишню територію.

Із слів Самусенко Віктора Вікторовича, директора заводу `Sunlight` (м. Дніпродзержинськ), надійні партнери важливі для досягнення єдиної головної мети - задоволення побажань і потреб клієнтів. Стабільна якість, широкий асортимент, доступні ціни, повний комплекс сервісного обслуговування і гарантія якості - основні вимоги при виборі партнерів.

У рамках семінару співробітники компанії `Віконце` мали можливість не лише дізнатися про переваги пропонованої продукції і обговорити питання, що цікавлять їх, відразу з представниками компаній. Охочих було настільки багато, що довелося проводити семінар в два етапи. Семінар пройшов в легкій і невимушеній обстановці в центральному офісі Народної мережі `Віконце`.

Компанії-партнери підготували зразки і роздали усім співробітникам як аудіо, так і відеоматеріали своєї продукції. Усі охочі змогли перевірити на міцність і на подряпини підвіконня, а також побачити у дії як працюють розсувні системи.

Тепер, усі клієнти Народної мережі `Віконце` в Дніпропетровському регіоні зможуть отримати ще більше вибір якісних комплектуючих і додаткових елементів. Деталі завжди мають значення.

Прогрес не коштує на місці. Народна мережа `Віконце` приділяє увагу будь-яким дрібницям, пов`язаних з якістю продукції і сервісом обслуговування клієнтів в салонах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 373 XX XX +380 56 373 5960
+380 56 373 XX XX +380 56 373 5960
Ідентифікатор: 9160