Ефективна промивка відсіву на каменедробильному заводі

Промивне обладнання північноірландської компанії «CDE Global» набуває все більшої популярності серед українських виробників нерудних матеріалів, яких приваблює можливість використання CDE для промивання відсіву. 7 липня 2011 був запущений ще один промивний комплекс CDE в Україні, він був встановлений на Малинському каменедробильному заводі (група компаній ЮНІГРАН) в Житомирській області. Поставка обладнання здійснювалася офіційним дилером CDE на території України компанією «Актіс Груп».
Комплекс CDE, продуктивністю 200 тонн/годину, дав можливість каменедробильному заводу ефективно переробляти відсів, з вмістом глини та пилу - 10%, отримуючи після промивки 3 види матеріалу: чистий щебінь фракцій 2-5 і 5-10 мм, а також гранітний пісок - 0,063-2 мм (вміст пилоподібних часток - до 4%).
Підприємством вже була випущена перша партія митого гранітного піску, який дозволить групі компаній ЮНІГРАН повністю відмовитися від застосування митого річкового піску у виробництві фігурних елементів мощення. Малинський каменедробильний завод також зможе здійснювати реалізацію всіх фракцій, отриманих після процессу переробки продукції, які значно збільшують міцність бетонних виробів. Таким чином, завдяки промивному обладнанню CDE виробник щебеню зміг вирішити проблему складування відсівів, а також у нього з`явилася можливість отримання додаткового прибутку.
Компанія «CDE Global» є світовим виробником обладнання для переробки та утилізації відходів в гірничодобувній і будівельній галузях, вона має успішний досвід встановлення сотень подібних комплексів в усьому світі. Відмінною рисою компанії є індивідуальний підхід до кожного клієнта, оскільки обладнання виробляється з урахуванням матеріалу, який буде перероблятися клієнтом. CDE виробляє різні технології для великої кількості вихідних матеріалів - це промивка піску і відсіву, збагачення залізної руди, видалення бурого вугілля, переробка та утилізація відходів при знесенні будівель, обробка стічних вод та побутових відходів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 9114