На ринку була представлена нова високоефективна мобільна щокова дробарка

Крупний виробник дробарно-сортувального обладнання Британська компанія «McCloskey International» представила нову мобільну щоковую дробарку на гусеничному ходу «McCloskey J50». Розширюючи межі продуктивності, компанія досягла значних успіхів на ринку дробарно-сортувального обладнання. Дробарка «McCloskey J50» багато в чому відрізняється від аналогічного конкурентного обладнання та має ряд переваг, серед яких:
• Найширше у своєму класі завантажувальне вікно - 1270 мм.
• Найбільша у своєму класі камера дроблення.
• Найбільший у своєму класі завантажувальний бункер з автоматичною настройкою продуктивності.
• Автоматичне настроювання розвантажувальної щілини.
• Автоматична панель управління, яка дозволяє проводити ефективну діагностику двигуна та забезпечувати безперебійну роботу обладнання.
• Функція реверсу щік для виймання застряглих негабаритів.
• Регульований кут нахилу штабельованих конвеєрів, що дозволяє збільшувати висоту відвалів.
• Телескопічний бічний конвеєр, довжина якого може змінюватися, для попередньо відсіяного матеріалу.
• Бак для палива об`ємом 800л, що дозволяє зменшити кількість дозаправок обладнання і збільшити ККД.
• Можливість організації роботи щокової дробарки із скальпуючим грохотом, що призначений для відділення перед дробленням забрудненого матеріалу та матеріалу з вмістом глини, з метою поліпшення якості кінцевого продукту.
Крім високотехнологічних характеристик дробарки «McCloskey J50», вона також може включати в себе ряд опцій, таких як регулювання швидкості головного конвеєра, збільшення розміру бункера, додавання магнітного сепаратора, автоматичне змащування підшипників дробарки та конвеєрів.
Офіційним дилером «McCloskey International» в Україні є компанія «Актіс Груп». Фахівці компанії відзначають зростаючий інтерес до мобільного дробарно-сортувального обладнання серед українських виробників нерудних матеріалів. Це обумовлено тим, що мобільний комплекс не вимагає капітальних вкладень у будівництво заводу, захищеного проекту на організацію виробництва, а також ряду будівельних заходів та створення відповідної інфраструктури для проведення робіт. При невеликих обсягах виробництва саме мобільні установки мають перевагу, оскільки можуть переміщатися слідом за забоєм кар`єру, усуваючи необхідність використання кар`єрних самоскидів, знижуючи штат співробітників та забезпечуючи значну економію.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9045