Наприкінці квітня у Рівненському міському будинку дитини компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» разом з ТОВ «РЕХАУ» встановил

У наш час ми все більше усвідомлюємо перевагу духовного над матеріальним. Для багатьох успішних підприємств благодійність стає одним із напрямів діяльності. Не виняток і компанія `РЕНОМЕ-ПАРТНЕР`. Ми завжди по можливості готові простягнути руку допомоги тим, хто цього потребує.



Один з прикладів нашої благодійної діяльності це традиційна допомога саме дитячим закладам з виготовленням і встановленням металопластикових виробів.

Наприкінці квітня у Рівненському міському будинку дитини компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» разом з ТОВ «РЕХАУ» встановила вікна та двері вартістю 9000 грн. для облаштування спелео кімнати (соляної шахти).

Рівненський будинок дитини є пріоритетним закладом з надання медико-соціальної допомоги дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, і дітям раннього віку з порушеннями у психофізичному розвитку.

Зараз у міському будинку дитини перебувають 120 дітей. Приблизно 80 з них - це соціальні діти, тобто позбавлені батьківського піклування, сироти або вилучені із сімей зі складними матеріально-побутовими умовами, в яких батьки неспроможні забезпечити своїм малюкам нормальні умови для розвитку та виховання. Решта дітей - з групи реабілітації.

Отже в облаштованій спелекімнаті будуть лікуються діти хворі на хронічні бронхіти з астматичним компонентом та хворобами верхніх дихальних шляхів, а інші діти просто проходити курси оздоровлення
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9014