Пильні диски, пальчикові фрези та інші інструменти від німецьких виробників Wemaro, Dress, Konig

Хілал Алюмініум Юкрейн пропонує широкий асортимент якісних німецьких інструментів для роботи з ПВХ та алюмініевим профілем, призначених для розпилу профілю, фрезерування отворів на дренажних та копіювальних верстатах, а також для встановлення ручок. Пропонуємо вашій увазі також подовжувачі для автоматичного шуруповерта, магнітні тримачі та насадки.
Більш детально з повною пропозицією ви можете ознайомитись на сайті компанії Хілал Алюмініум Юкрейн у розділі `Новини` або за телефоном 095 294-XX-XX Показати телефон+380 95 294 7563 (менеджер Юрій Вербицький).
Хілал Алюмініум Юкрейн е найбільшим оператором на українському ринку постачання комплектуючих для виробництва світло прозорих конструкцій.
Широта асортименту нашої компанії, дозволяє на 100 відсотків забезпечити протреби виробників СПК та запропонувати клієнтам індивідуальні умови співпраці. `Хілал Алюмініум Юкрейн` має широку філіальну мережу, кожен 3 15 філіалів, має у своєму розпорядженні власну складську інфраструктуру та ефективно функціонуючу систему логістики, що що дає незаперечні переваги у виконанні будь-яких Ваших замовлень.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 73 213 XX XX +380 73 213 6062
Ідентифікатор: 8931