Калькулятор енергоефективності віконних конструкцій

Економія енергоносіїв - це важливий стратегічний і сучасний питання, інтерес до якого з часом тільки зростає у всіх сферах суспільства промислово розвинених країн.
Компанія aluplast GmbH разработаля для своїх партнерів інформаційний інструмент - калькулятор енергоефективності віконних конструкцій.
Цей додатковий сервіс може бути використаний як безпосередньо співробітниками відділу продажів виробників віконних конструкцій, так і їх дилерами при консультуванні кінцевих покупців. Споживач, що стоїть перед обличчям зростаючої ціни на енергію, може зменшити втрати, використовуючи енергоефективні вікна. Калькулятор наочно демонструє переваги використання подібних конструкцій.

У програмі енергозбереження при будівництві та експлуатації будівель світлопрозорим огорож відводиться важлива роль, оскільки сучасний рівень їх теплозахисту не поступається теплозахисту огороджувальних (стінових) конструкцій будівель (до 40% всіх втрат будівлі).

Фото в інфрачервоному спектрі наочно переконує: саме вікна в холодний період стають містками холоду (білий і жовтий колір - найбільші втрати, синій і фіолетовий - менші). Реальну можливість значно скоротити втрати тепла через світло-прозорі конструкції надає впровадження нових енергоефективних вікон.
Використання передових технологій у вирішенні питань економії палива та енергії в кінцевому підсумку призводить до зниження витрат користувачів світлопрозорих конструкцій і підвищує при цьому конкурентноздатність виробників.

Калькулятор представлений російською мовою у форматі таблиці Exel. Розмір файлу 29 Мб.

Файл доступний для скачування на сайті компанії aluplast GmbH. Для скачування перейдіть за посиланням:
www.aluplast.de/cms/media/Software/aluplast_energiesparrechner_1_02_russisch.zip

Додаткову інформацію про калькулятор енергоефективності можна отримати у Костенка Валерія (технічний відділ) або Солодкіна Тетяни (відділ маркетингу).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7855