Обігріваюче скло

Спеціалістами концерну «Сакура», під керівництвом директора Ігоря Руслановича Василенко, розроблена технологія виробництва склопакетів для фасадного скління з високими енергозберігаючими характеристиками – приведений опір теплопередачі склопакету Ro>0,6м2°C/Вт (приведений опір теплопередачі– Ro (м2°C/Вт) використовується для загальної оцінки всіх світлопрозорих конструкцій. Чим більший цей показник, тим менша теплопередача через конструкцію. Необхідні показники опору теплопередачі для кожного регіону країни визначаються у відповідності з тривалістю опалювального періоду. В різних регіонах Ro для скляних конструкцій коливається в межах 0,45—0,6 м2°C/Вт).

Додатковим елементом, який покращує теплотехнічні властивості зовнішнього скління, являється інтегрування у склад склопакету системи електропідігріву.

В якості активного опору використовується нанесений на скло суцільний прозорий шар із оксидів благородних металів. Обігріваючий шар знаходиться всередині склопакету, що виключає будь-яку можливість контакту з ним.

Обігріваючі склопакети встановлюються в будь-які конструкції та приміщення будь-якого призначення (мансардні вікна, фасади, зимові сади, зенітні ліхтарі, атріуми, басейни, оранжереї і т.п.), як в похилих, так і вертикальних площинах, незалежно від габаритних розмірів та конфігурацій. Вони використовуються при виготовлені нових чи встановлюються в уже існуючі конструкції.

Обігріваючий склопакет:

• Вирівнює різницю температур внутрішнього скла та повітря в приміщені. В результаті змінюється циркуляція повітря поблизу скла.

• Запобігає утворенню конденсату на поверхні скління.

• Може бути використаний, як додаткове джерело тепла, поряд з усіма відомими системами опалення. Такий вигляд опалення найбільш подібний до природного джерела тепла – сонячного. В цьому випадку температура обігріваючого скла не перевищує 40°C.

• Дозволяє автоматизувати підтримку постійного мікроклімати в приміщені.

• При склінні конструкцій даху, дозволяє швидко видаляти сніг та лід з поверхні. Значно знижує металоємність несучих конструкцій і підвищує їх безпеку, усуваючи додаткові снігові навантаження.

• Дозволяє максимально ефективно використовувати природне освітлення.

Теплова потужність, яка виділяється поверхнею склопакетів з електронагрівом, складає від 20 до 350 Вт/м2 в залежності від мережі змінного струму напругою 220 В чи 380 В частотою 50 Гц із заземленням, котре дозволяє автоматично регулювати температуру поверхні склопакету.

У виробництві склопакетів з електронагрівом використовуються сертифіковані матеріали з довготривалим терміном експлуатації і гарно зарекомендувавши себе протягом багатьох років застосування в екстремальних кліматичних умовах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 493 XX XX +380 44 493 9176
+380 44 493 XX XX +380 44 493 9178
Ідентифікатор: 7720