Знижка 5% акцію завершено
Теодоліт електронний DT02 Nivoline

Теодоліт електронний DT02 Nivoline

Електронний теодоліт Nivoline DT02 це точний, 2 "вимірювальний прилад і один з найважливіших вимірювальних інструментів на будівельному майданчику, що має досить широкий спектр застосування. Ця модель має двосторонній дисплей, який підвищує комфорт у використанні, одноосний компенсатор, здатний працювати без необхідності постійного контролю правильності позиціювання або лазерного схилу для установки теодоліта на потрібну точку. Теодоліт DT02 стійкий до суворих погодних умов (IPX6), що робить його готовим до використання, навіть під час проливного дощу. Висока ємність батареї забезпечує безперервне використання в польових умовах протягом тривалого часу.
Сучасна система зчитування горизонтального круга дозволяє використовувати теодоліт моментально, без будь-яких затримок, а одноосний компенсатор полегшує точне вирівнювання. Вбудований компенсатор спрощує роботу в місцях з нестійкими і вібруючими поверхнями (наприклад, на будівельних майданчиках з працюючою важкою технікою). У використанні теодоліт надзвичайно простий, а результати вимірювань відображаються на РК - дисплеї з підсвічуванням. Для вимірювання кутів, напрямків, висот, нахилів, розбивки, передачі азимута до заглиблень. Прилад повністю водо- і пилонепроникний (IPX6), так що ви можете використовувати його навіть в найсуворіших умовах на будівельному майданчику.

Двостороння панель управління з великим і чітким дисплеєм
Можливість роботи при КЛ / КП
Лазерний схил
Кутова точність 2 "
Підсвічування клавіатури і сітки ниток
Просте і зручне управління за допомогою 6-ти клавіш
акумулятор
Електронний теодоліт Nivoline DT02 являє собою інструмент, який характеризується винятковою простотою використання. Щоб використовувати цей інструмент, не потрібно володіти спеціальними знаннями, досить пройти короткий навчання. Прилад має двосторонні дисплеї, які відображають відліки, виміряних горизонтальних і вертикальних кутів. Круглий рівень дозволяє точно вирівняти прилад, встановити його на місці. Використання високоякісної оптики гарантує високу точність вимірювань. Безсумнівною перевагою теодоліта є система живлення (акумулятор) і висока стійкість до впливу пилу і води (IPX6).
 Стандартний комплект: Електронний теодоліт Nivoline DT02 акумуляторна батарея зарядний пристрій заплічні ремені Інструкція користувача кейс для транспортування
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 221 XX XX +380 98 221 0248
Моб.:
+380 98 221 XX XX +380 93 487 8652
Тел.:
+380 98 221 XX XX +380 95 483 4795
Терміни проведення акції №14726: 28 жовтня — 31 грудня 2019