Знижка 5% акцію завершено

Компанія «Ворота 24» з радістю оголошує про зниження ціни на ролетні ворота від Alutech

Друзі! Компанія «Ворота 24» із радістю оголошує про зниження ціни на ролетні ворота від Alutech! Ціна на гаражні ролети знижена на 5%!
Встигніть купити ролети на гараж дешевше! - При замовленні рулонних воріт з 16 по 30 червня відвантаження буде проводитися з 01 по 29 липня 2016!

Ролети для гаража зараз найпопулярніший тип воріт на більшості комерційних і приватних об'єктів. Ролетні ворота добре поєднуються з віконними ролетами. Їх часто використовують як альтернативу дорогим секційним воротам, де їх монтаж в силу геометричних невідповідностей параметра отвору, а також де утеплення гаража не завжди доцільно. Це також непоганий спосіб заощадити, поставивши автоматичні ролети в гараж. Автоматика для ролет та автоматика для секційних воріт представлена ​​на сайті. Актуальні ціни на автоматику, як і детальні умови акції можна дізнатися у менеджера компанії.
Доставка секційних воріт і гаражних ролет проводиться з міста Київ в Дніпро, Одесу, Харків, Луцьк, Запоріжжя та інші регіони. Терміни доставки залежать від дати замовлення та пункту призначення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Терміни проведення акції №13500: 16—30 червня 2016