Акцію завершено
Тільки для наших клієнтів - заглушка домогосподарки в подарунок!

Тільки для наших клієнтів - заглушка домогосподарки в подарунок!

Заглушка паза штапика - затребуваний протизапорошений аксесуар.
Забезпечуючи максимальний комфорт своїм клієнтам студія віконних рішень «Дизайн пласт » безкоштовно включила в комплектацію як елемент «за замовчуванням» установку заглушки штапика в нижню раму всіх конструкцій, що мають поворотно або поворотно- відкидну систему відкривання.
Практично у всіх сучасних металопластикових профільних системах є спеціальний паз фурнітури. Він розташовується повністю по периметру віконної конструкції в тій частині, де передбачена відкривається стулка. Це доставляє незручності домогосподаркам, оскільки у важкодоступну канавку з легкістю забивається пил, бруд, дрібне сміття з відкритого вікна. Засмічений паз - видовище непривабливе.
Пробували його вичистити? Хтось робить це за допомогою пилососа, хтось використовує для цього ватні палички. Але в кожному разі це не швидке, та й не легке заняття.
Але тепер вихід є! Існує найпростіше винахід, яка рятує від мук, - це заглушка паза штапика, звана в народі « заглушка домогосподарки». Якщо встановити таку заглушку, то проблеми зникнуть, і бруду буде ніде накопичуватися.
Виріб виробляють з термопластичних еластомерів середньої твердості зразок автоуплотнітелей. Цей матеріал досить гнучкий для зручності монтажу і забезпечує тривалий термін експлуатації. Колірна гамма заглушок відповідає колірній гамі профільних систем.
Заглушка для паза застосовується в пластикових і металопластикових віконних конструкціях, що мають поворотно або поворотно- відкидну систему відкривання. Також її використовують для дверей балконів і лоджій. Прокласти заглушку можна тільки в нижній рамі вікна або по всьому периметру. Найкраще це зробити відразу ж у процесі установки пластикових вікон
Крім основного призначення ця заглушка виконує ще і декоративну функцію. Адже вікно, на профілі якого не видно навіть найменших пазів, буде виглядати ще гарніше.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+380 50 740 5544
Тел.:
Показати телефон+380 67 701 0044
  • Дилерський відділ: Показати телефон+380 99 724 2853
  • Дилерський відділ: Показати телефон+380 67 442 3198
Терміни проведення акції №13191: 01 листопада 2015 — 31 грудня 2016